Nieuws van Eckhardt Fotografie

Onze thuisstudio is weer open!

Onze thuisstudio is weer open!

Onze thuisstudio is weer open voor zwangerschapsfotografie! Dat is natuurlijk enorm goed nieuws voor zwangere vrouwen en natuurlijk ook voor ons. Sinds maart moesten we onze thuisstudio sluiten omdat we onze thuisbasis uiteraard goed moesten beschermen. Per 1 juli zijn de maatregelen omtrent Covid-19 zodanig versoepelt dat wij het aandurven om onze thuisstudio weer te openen voor zwangerschapsfotografie.

Na contact met het RIVM en met enig logisch denkwerk, zien wij voldoende mogelijkheden om onze woonkamer weer voldoende als fotostudio te kunnen gebruiken voor zwangerschapsshoots. De beruchte 1,5 meter is dan niet altijd haalbaar maar dat hoeft volgens het RIVM in deze setting ook niet altijd een belemmering te zijn. Desinfectans en een thermometer zijn voorhanden, logisch denkwerk doet de rest. 1,5 Meter is de basis en als het echt niet anders kan dan voor een klein moment even niet. Uiteraard houden we het dashboard van het RIVM goed in de gaten en gebruiken we het standaard vragenformulier bij binnenkomst.

Voor artistieke fotografie zien we nog wel voldoende ‘beren op de weg’. De 1,5 meter zou hierbij te vaak worden geschonden bij het maken van o.a. bodyshapes. Deze beelden van een deel van het lichaam worden uiteraard van dichtbij genomen voor het mooiste resultaat. We hopen in september weer deze fotoshoots te kunnen en mogen doen.

Onze thuisstudio is weer open voor mooie zwangere buiken! Daar zijn we enorm blij mee en het was hard nodig schijnbaar: binnen 1 week hebben we al bijna de rest van de maand volgeboekt. Nog een drietal plekjes hebben we voor de maand juli. Mocht je nog een fotoshoot willen maken van je prachtige bolle buik, neem dan snel contact met ons op! 

Kijk ook eens bij onze voorbeelden op onze website of volg onze Facebookpagina voor meer voorbeelden en ander nieuws.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Een gedachte over “Onze thuisstudio is weer open!

Reacties zijn gesloten.