Onze thuisstudio weer beperkt open

Onze thuisstudio weer beperkt open

Afgelopen maand hebben we weer voorzichtig een aantal fotoshoots gemaakt. In die zin kunnen we zeggen dat onze thuisstudio weer beperkt open is. Er zijn natuurlijk nog genoeg maatregelen omtrent het Corona-virus zoals de avondklok en dat is dan ook onze grootste beperking. Fotoshoots in de avonduren zijn dan tot op heden helaas niet mogelijk. Of je moet bij ons om de hoek wonen….

Wilco werkt om het weekend bij zijn werkgever in de zorg dus we hebben vooral in het weekend een beperkte mogelijkheid voor een fotoshoot overdag. We zien deze fotoshoots dan ook als een prima start om straks weer volledig aan de slag kunnen te gaan als de avondklok eindelijk van weer tafel is. Daarnaast weten we precies wat voor schade het Corona-virus kan aanrichten dus blijven we alert en maken we vooraf goed afspraken met onze klanten. Eerlijkheid en logisch nadenken staan hierin centraal.

Het was weer heerlijk om verliefde stellen voor onze fotocamera te hebben. In blijde verwachting van hun gezinsuitbreiding en trots op hun zwangerschap. Net als veel stellen waren ook deze prachtige vrouwen even onwennig voor onze camera’s maar dat was snel verdwenen. We hebben een leuke en ontspannen zwangerschapsshoot gemaakt met ze en we hebben begrepen dat een aantal van deze foto’s straks trots in hun huis zijn te bewonderen. Wij zijn benieuwd welke foto’s ze gaan kiezen. Ze zijn trots op wie ze zijn en wij zijn trots dat we ze mochten fotograferen.

Lees ook eens:  Opening tentoonstelling De Postduiven in Loosduins Museum

En dat is waar het ons om gaat! Wij maken enorm graag een prachtige herinnering aan de zwangerschap. Het is vaak een prachtige periode die achteraf enorm snel voorbij gaat. Voordat je het weet is de baby er en start het nieuwe gezinsleven volop. Wij hebben dat zelf natuurlijk ervaren en wij zijn blij dat we de zwangerschap van Barbara toen zo goed hebben vastgelegd. De herinnering hangt ook bij ons aan de muur in onze woonkamer.

Een zwangere blote buik mag gelukkig tegenwoordig gezien worden en om die reden kiezen klanten ons ook uit. We houden van een natuurlijk uitstraling van zwangerschapsfotografie. Geen enorme jurken met enorme sleep in onze thuisstudio maar gewoon puur natuur. Bloot is niet eng, bloot is puur natuur en mag gezien worden.

Nu onze thuisstudio weer beperkt open is, kijken we weer helemaal uit naar al die prachtige zwangere buiken. We verwachten stiekem dat de avondklok binnenkort weer wordt opgeheven zodat we dan ook weer in de avonduren fotoshoots kunnen maken.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen