Nieuws van Eckhardt Fotografie

Op naar het nieuwe jaar 2019!

Gelukkig nieuwjaar!

Het is de laatste dag van 2018, op naar het nieuwe jaar 2019! Als we achterom kijken naar het jaar 2018 dan kijken we met gemengde gevoelens. We weten dan eigenlijk niet of de blijdschap of het verdriet de overhand heeft gehad. We kunnen het ook niet meer terugdraaien dus we kijken met een open vizier naar het nieuwe jaar 2019.

Vooral voor Eckhardt Fotografie zal 2019 heel anders worden dan 2018. Hoe dat gaat gebeuren en met welke veranderingen is nu helaas nog niet helemaal te zeggen. Verschillende factoren zijn nog te onduidelijk om hier een helder beeld over te kunnen krijgen, laat staan dat we dat nu al kunnen vertellen in dit blog. Maar zodra hier enige duidelijkheid is geven we die informatie graag prijs natuurlijk.

Wel blijven we zoals altijd positief gestemd en kijken we uit naar 2019. In onze agenda staan alweer een aantal bijzonder leuke bruiloften en andere foto-opdrachten staan verspreid over het jaar. Op 12 januari staat de eerste workshop Digitale Fotografie van het nieuwe jaar op de agenda en donderdag 3 januari staat de eerste zwangere dame van 2019 voor onze fotocamera.

Stiekem hopen we dat 2019 binnenkort nog wat sneeuw in de aanbieding heeft. We hebben namelijk nog een aantal locaties die we graag willen fotograferen tijdens of net na een fikse sneeuwbui. Ook hopen we op eenzelfde lange zomer als afgelopen jaar. Het bracht ons prachtige fotoshoots in de buitenlucht. Met name tijdens zonsondergang hebben we prachtige plaatjes kunnen schieten. Op ons verlanglijstje voor 2019 staat ook nog een artistieke fotoshoot in een oude fabriek of verlaten kasteel. Hiervoor hebben zich al twee mooie modellen aangeboden maar zoeken we nog naar een perfecte locatie. Urban fotografie is toch al iets wat ons al jaren aanspreekt.

Het nieuwe jaar 2019 moet ook het jaar gaan worden van meer digitale toepassingen. Niet alleen een webshop maar ook een online workshop staat op het programma. Ook hoopt Wilco dit jaar tijd te vinden om zijn boek over fotografie af te krijgen maar dat lijkt op voorhand al een brug te ver qua verwachte tijdsbesteding maar we houden hoop.

We sluiten vandaag 2018 af. Een jaar waarin veel van onze fotomodellen voor de eerste keer moeder zijn geworden. Momenten van nieuw leven die we zo graag koesteren. Het maakt het verdriet van afscheid nemen van anderen iets dragelijker. De kringloop van het leven zoals Disney ons graag in de Lion King wil laten zien. Toch hopen we, misschien tegen beter weten in, dat het geluk van geboorte in 2019 mag overheersen ten opzichte van het verdriet van afscheid nemen.

Gezondheid is een groot goed. Wij danken jullie voor 2018 en wij wensen jullie enorm veel gezondheid voor het nieuwe jaar 2019!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen