Paddenstoelen fotograferen doe je met deze 67 tips!

Paddenstoelen of paddestoelen fotograferen

Paddenstoelen fotograferen zijn weer populaire zoekwoorden in Google. Elk jaar is het weer even nadenken of het nu paddestoel of paddenstoel is. Gelukkig mag het van het genootschap Onze Taal allebei volgens dit bericht.  Nog voordat de herfst officieel is begonnen, is er aan de natuur al te zien dat het er aan zit te komen. Zeker dit jaar; met de hete zomer en de bladeren die al ver voor de herfst geel gekleurd waren. Bij veel fotografen en natuurliefhebbers gaat het hart dan al sneller kloppen. Het is immers een ontzettend mooie periode, die eigenlijk maar kort duurt. Zo ook het paddenstoelenseizoen. 

In Den Haag staan sinds jaar en dag de mooiste paddenstoelen in landgoed Clingendael en in de duinen bij Solleveld. Maar in elk park, of zelfs gewoon langs de weg, staan af en toe prachtige exemplaren. Zo staan er in het Haagse Bos en in Meijendel ook prachtige paddenstoelen die zelfs vanaf de wandelpaden goed te zien zijn.

Helaas zijn er altijd mensen en dieren die paddenstoelen met opzet vernielen. Wij wensen deze personen dan ook altijd de eeuwige jeuk en met korte armpjes. Het is jammer dat fatsoen, wetgeving en handhaving in dit opzicht nooit moeiteloos samengaan.

Wij zullen ons niet wagen aan de tips hoe nu het beste een mooie paddenstoel te fotograferen. Veel mensen hebben hun mening al op het internet geplaatst in de vorm van handige tips. Het lijkt ons handige om een aantal van deze tips hieronder šŸ™‚

De 67 beste tips om paddenstoelen te fotograferen: 

15 tips paddestoelen fotograferen

10 tips paddestoelen fotograferen

12 tips paddestoelen fotograferen

15 tips paddestoelen fotograferen

7 tips paddestoelen fotograferen

8 tips paddestoelen fotograferen


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen