Nieuws van Eckhardt Fotografie

Pakkende fotoshoot voor Valentijn

Pakkende fotoshoots voor Valentijn zijn ook dit jaar al aardig gewild. Met nog ruim een maand voor Valentijnsdag, hebben we alweer een paar leuke fotoshoots mogen maken. Deze artistieke fotoshoots zijn mooie en vooral persoonlijke cadeau’s voor de partners van ons modellen. De mooiste foto’s worden uitvergroot op canvas bijvoorbeeld of worden gebruikt voor een subtiel mini-fotoalbum. 

Voor een mooie fotoshoot van jezelf is het in onze ogen altijd wel een goed moment. Toch zien we altijd wel bepaalde pieken in een jaar. Valentijnsdag is altijd de eerste van het jaar. Met name dan de artistieke fotoshoots. Niet veel later komen dan vooral de broertjes en zusjes bij elkaar voor de fotoshoot van het gezin voor Moederdag en dan zitten we alweer lekker in het voorjaar en maken we met name fotoshoots in de buitenlucht zoals het strand, de duinen of een prachtig park. Aansluitend begint dan het ‘trouwseizoen’ en voor dat we het weten komen in het najaar alweer de fotoshoot met zonsondergang (september is daar de mooiste maand voor) en sluiten we het jaar af met fotoshoots voor Sinterklaas en vooral de Kerst. 

Maar gelukkig zijn we pas net aan het nieuwe jaar begonnen en maken we dus de komende periode nog een aantal pakkende fotoshoots van dames in lingerie e.d. In combinatie met onze low key belichting zorgt dit altijd weer voor prachtige foto’s die tot de verbeelding spreken. Ook als je geen maatje 36 hebt!

artistiek naakt in Den Haag


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Een gedachte over “Pakkende fotoshoot voor Valentijn

Reacties zijn gesloten.