Nieuws van Eckhardt Fotografie

Positief getest het voorjaar in

Positief getest het voorjaar in

In een week tijd kregen we drie verschillende berichten van personen die positief getest het voorjaar in gaan. Dolblij wel te verstaan want ze kijken nu al uit naar een prachtige zwangerschapsshoot op het strand net voor de drukke zomerperiode. Berichten op onze website zoals deze en deze maakten de dames bijzonder enthousiast. 

Drie exact dezelfde aanvragen in een week tijd terwijl de dames elkaar niet kennen. Hoe dan? We wisten al dat een aantal van onze foto’s circuleren op diverse zwangerschapsfora. Tot op heden kregen wij de indruk dat het vooral over onze zwangerschapsfotografie in onze thuisstudio ging. We hebben inmiddels begrepen dat ook de fotoshoots op het strand elders circuleren. Een aantal dames die bij ons een zwangerschapsshoot op het strand hebben gedaan, hebben ook een aantal van hun foto’s gedeeld. Wij zijn vereerd met deze gratis reclame uiteraard.

Wij zijn dan ook blij dat we enige tijd geleden gekozen hebben voor een herkenbaar beeldmerk. Even zoeken in Google en Eckhardt Fotografie in Den Haag is dan snel gevonden. Op basis van deze foto’s bezochten de dames onze website met de vele uitgebreide berichten. Er staan inmiddels een kleine 300 berichten op onze website die een aardig beeld geven van wat wij doen, wie wij zijn e.d. 

Fotograferen blijven we doen

Natuurlijk kunnen we niet alleen wachten op het mooie weer voor een fotoshoot en dat hoeft gelukkig ook niet. Zoals eerder gezegd maken we wel lifestyle newborn fotoshoots als het even kan. Gelukkig hebben we ook alweer de nodige aanvragen in onze agenda staan zodra we weer gebruik kunnen maken van onze thuisstudio. We hopen dan ook dat de Corona-maatregelen binnenkort verder zullen worden versoepeld. De meeste zwangere vrouwen willen uiteraard ook samen met hun partner op de foto. Ook de artistieke fotoshoots moeten nog even wachten. Voor vrouwen die een artistieke fotoshoot willen inplannen voor een medische ingreep kunnen we een passende oplossing aanbieden. Hoewel minder dan zonder Corona, hoeven we ons natuurlijk niet te vervelen qua fotografie. We zijn dan ook blij met de mond-op-mond reclame, foto’s gedeeld op een forum en elke andere vorm van naamsbekendheid. 

Positief getest het voorjaar in! Geweldig voor deze vrouwen en al die andere vrouwen die nog zwanger willen/gaan worden. We kijken er echt naar uit om weer prachtige fotoshoots te gaan maken op het strand. Wat een prachtig vooruitzicht!

Volg ons ook op Facebook zodat je we je kunnen laten zien wat wij zoals fotograferen πŸ™‚ 

Positief getest het voorjaar in


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen