Nieuws van Eckhardt Fotografie

Prachtige bruidsparen, prachtige trouwfoto’s

Prachtige bruidsparen, prachtige trouwfoto's

Prachtige bruidsparen, prachtige trouwfoto’s en in de meeste gevallen ook nog eens prachtig weer. We hebben dit jaar weer mooie trouwerijen mogen vastleggen. Het mooiste van bruidsfotografie is dat elke bruiloft en elk huwelijksfeest zo enorm verschilt van de ander. Uiteraard qua personen maar vooral ook op de manier van invulling van de dag. Van een redelijk eenvoudige plechtigheid met een borrel na afloop tot een zeer uitgebreide ceremonie met een giga feestavond.

We hebben het dit jaar weer allemaal mee mogen maken en we hebben er in alle gevallen ook enorm van genoten. Bruidsfotografie doen we samen en daar steken we ook al onze energie in. Samen fotograferen we vanuit verschillende invalshoeken en dat geeft een extra dimensie aan de trouwreportage. Indien gewenst begint Barbara bij de bruid en Wilco gelijktijdig bij de bruidegom. Op het moment dat het bruidspaar elkaar dan voor de eerste keer zien, leggen wij dit moment dan ook vanuit twee posities vast. 

Emotie is voor ons altijd een toverwoord tijdens onze manier van bruidsfotografie. Emotie voelen we graag tijdens een bruiloft en we trachten dat ook altijd pakkend vast te leggen. Bij emotie hoort intense liefde en andersom. Onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is dan ook heerlijk om mensen te fotograferen die zo stapelgek op elkaar zijn dat de vonken er af vliegen. Zie het dan maar eens droog te houden.

Vorig jaar hadden we een ambtenaar die tot tranen geroerd was door een geweldig bruidspaar, dit jaar hadden we getuigen in tranen van ontroering en de klapper was toch uiteindelijk wel dat een bruidegom ‘brak’ van liefde en emotie tijdens zijn ‘JA-woord’. Pff… die kwam even binnen 🙂 En dat nog wel in een prachtige boomgaard in de volle zon.

Voor zover we kunnen beoordelen mogen we volgend jaar ook weer een aantal mooie bruiloften vast gaan leggen. Het duurt nog best wel even maar stiekem kijken we er nu alweer naar uit. Samen een bruiloft fotograferen vinden wij echt geweldig om te doen. Prachtige bruidsparen, prachtige trouwfoto’s.

Ga jij volgend jaar trouwen en zoek je nog een betaalbare fotograaf (of liever gezegd 2)? Neem vrijblijvend eens contact met ons op! 

bruidsfotografie door twee fotografen

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen