Pril geluk fotograferen

Pril geluk fotograferen

Pril geluk fotograferen maakt ons altijd blij. Bij bijna elke zwangerschapsshoot in onze thuisstudio in Den Haag zien we pril geluk voor onze camera. Nog meer geluk zien we enkele weken later als we worden uitgenodigd bij de nieuwe wereldburger voor een fotoshoot van het nieuwe gezin. Een newborn fotoshoot in de eigen omgeving, in de eigen lifestyle om het zo maar te zeggen. Lifestyle newborn fotografie gaat dan ook puur en alleen om het vastleggen van pril geluk.

Twee mensen die stapel gek op elkaar zijn, zijn opeens papa en mama. Negen maanden werd uitgekeken naar hun eerste kindje en eenmaal geboren is de wereld opeens een echt gezin rijker. Wij vinden het altijd fantastisch om te zien. Vaak nog een beetje onwennig maar de liefde is vanaf het eerste moment zo intens tastbaar. Prachtig om te zien en te ervaren.

Foto’s maken we in hun eigen vertrouwde omgeving. Weinig poseren, veel genieten. Gewoon zoals je zelf bent en wil zijn. Zo maken we foto’s op een ontspannen manier, zonder stress en zonder spanning bij de nieuwe wereldburger. Vastleggen hoe mensen genieten, vastleggen hoeveel liefde mensen kunnen delen. Pril geluk fotograferen maakt ons altijd blij. Wij houden daar zo van!

Lifestyle newborn fotografie Den Haag

 

Lifestyle newborn fotografie Den Haag


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen