Sjors heeft jouw en onze hulp nodig!

Sjors heeft jouw hulp nodig

Sjors heeft jouw hulp nodig! Sjors is ons vriendje vanaf zijn geboorte op 5 maart 2015 na 32 weken zwangerschap. Veel te vroeg dus en hij heeft dezelfde nacht ook nog twee hersenbloedingen gehad in de couveuse. Sjors moest vanaf zijn eerste seconde op de wereld vechten voor zijn leven!

De medische molen draaide vanaf moment 1 op volle toeren. Veel angst en onzekerheid voor zijn leven en over de schade van de hersenbloedingen. Sjors bleek een vechter van het eerste uur, maar onderzoeken wezen uit dat hij veel schade heeft opgelopen in zijn hersenen.

Het gezin wil dolgraag net als ieder gezin zijn. Dat betekent het naar school brengen van je eigen kind en de vrijheid hebben om je kind mee te nemen naar waar dan ook. Sjors is inmiddels gebonden aan een elektrische rolstoel, die niet in een normale auto vervoerd kan worden, maar waarvoor een flinke bus nodig is. Volgens de regels in onze wetgeving hebben ze een auto nodig van maximaal 3 jaar oud om deze te kunnen laten aanpassen. De aanschaf hiervan zal rond de ā‚¬ 55.000,- bedragen. Een bedrag dat niet even opgehoest kan worden door deze lieve ouders van Sjors. 

Wij hebben een crowdfunding actie opgezet

Wij hebben een crowdfunding actie opgezet om geld in te zamelen voor deze aanschaf. Elk bedrag, groot of klein, is hierbij van harte welkom! Op onze website zijn ook banners te vinden die verwijzen naar deze crowdfunding actie. We proberen een zo groot mogelijk publiek te bereiken zodat de kans groter is dat het benodigde bedrag ook daadwerkelijk bij elkaar gebracht kan worden.

Doe jij ook mee om Sjors zijn rolstoelauto bij elkaar te krijgen? Naast een klein of groot bedrag zijn we ook enorm dankbaar als jij DEZE PAGINA wilt delen onze jouw vrienden zoals Facebook of LinkedIn.

Alvast enorm bedankt voor jouw gift en inspanning! Sjors heeft jouw hulp nodig!


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen