Nieuws van Eckhardt Fotografie

Thuisstudio Eckhardt Fotografie draaide op volle toeren!

thuisstudio Eckhardt Fotografie

De afgelopen twee maanden hebben we met bijzonder veel plezier de zwangerschapspiek weer doorstaan. Thuisstudio Eckhardt Fotografie draaide op volle toeren met prachtige volle buiken voor onze lens! Daarnaast nog een prachtige bruiloft vol emotie op een prachtige locatie. Voeg daarbij nog een aantal artistieke fotoshoots in onze thuisstudio en ook nog een leuke workshop fotografie. Alles bij elkaar zijn we dan ook flink bezig geweest! Toch?

Qua fotografie was het dus weer traditioneel een drukke periode. Vooral omdat we beide ook nog een werkgever hebben, Wilco daarnaast ook nog op school zit en we ook nog eens een gezin hebben….. ja, het was een erg drukke periode! Onze thuisstudio hebben we een aantal kleren per week opgebouwd met veel plezier, ook al ging dat soms qua tijdsplanning maar net aan goed.

Nu is het heerlijk terugkijken op deze drukke periode omdat we vanaf nu in wat rustiger vaarwater komen. De beschikbare dagen voor de fotografie hebben we wat teruggebracht voor de komende twee maanden waardoor er meer ruimte is om te genieten van het gezin in de zomervakantie. Even wat rust in de agenda en even tijd voor elkaar. We zijn gek op fotografie maar 3 tot 5 fotoshoots per week naast ons eigen werk en gezin is soms wat teveel van het goede.

Onze workshops blijven ook dit jaar een succes. De laatste workshop voor de vakantie was afgelopen zaterdag en de workshop van augustus is alweer volgeboekt. September is voor ons de maand van de vele verjaardagen en trouwdag dus de eerstvolgende workshop die te boeken is, is op zaterdag 27 oktober 2019! Wees er snel bij want vol=vol!

Wat extra rust geeft ons ook de ruimte om bestaande ideeën wat nader uit te werken. De vlogs pakken we misschien weer op voor ons YouTube-kanaal. Misschien gaan we meer doen aan de workshops zoals een workshop online en meer fotografietips op onze website. Misschien toch ook een andere investering voor onze thuisstudio. Ideeën genoeg om uit te werken en te bespreken met anderen. 

Op onze Facebookpagina blijven we jullie natuurlijk op de hoogte houden van onze ontwikkelingen en werkzaamheden.

Thuisstudio Eckhardt Fotografie draaide op volle toeren en nu echt even wat rustiger aan.