Toch maar naar de zwangerschapsfotograaf

zwangerschapsfotograaf

Alleen de zwangerschapsfotograaf maakt die mooie foto waar jij zo trots op bent! Zwangere dames kennen het probleem allemaal: je bent zwanger en je wilt niets liever je bolle buik goed vastleggen en misschien ook graag laten zien aan je familie en vrienden. Het begint met een selfie voor de badkamer spiegel. Toch? Maar na een paar van deze foto’s wil je wel eens een mooiere foto. Niet veel later maakt je vriend of vriendin de volgende foto en ook die is wel leuk maar je krijgt er nog geen ‘wow gevoel’ bij.

In je vriendenkring of in je familie is er altijd wel iemand die zich fotograaf noemt en ook die laat je een paar foto’s maken. Ook dit zijn weer hele leuke foto’s maar niet van die kwaliteit dat je er graag een uitvergroting van maakt voor aan de muur. Tegen het einde van je zwangerschap begin je steeds meer te twijfelen of je toch niet een zwangerschapsshoot moest doen bij een zwangerschapsfotograaf. Een fotograaf die jaren ervaring heeft in het fotograferen van zwangere dames en foto’s maakt die jij ook graag van jezelf wilt laten maken.

Het is een verhaal wat voor veel zwangere vrouwen geldt. We horen het regelmatig dat dit de weg is om daarna bij ons wel die mooie foto’s te laten maken waarvan je zo graag een fotoalbum of misschien we een mooie uitvergroting van wilt laten maken voor aan de muur.

Lees ook eens:  Je eigen kunstwerk aan de muur

Drie redenen

Wij geven vaak deze 3 redenen om echt goed te overwegen om een mooie zwangerschapsreportage te laten maken. Wij vinden het een meerwaarde van je hele zwangerschap. Een moment dat je niet zomaar voorbij moet laten gaan. We hebben het tenminste zelf zo ervaren:

  1. Een prachtige ervaring om samen met je ongeboren kindje mee te maken. Nadat je kindje geboren is zul je nog regelmatig met ongeloof terugkijken naar je foto’s, β€˜Toen zat hij/zij nog in mijn buik, hoe bijzonder is dat’.
  2. Je zwangerschapsperiode is ontzettend spannend en heel speciaal, die wil je toch vereeuwigen met prachtige foto’s.
  3. Hoe mooi is het om later aan je kindje te kunnen laten zien hoe jij er als zwangere moeder uit zag. Ook voor je kindje is het heel bijzonder om te zien dat jij hem/haar toen nog in je buik droeg.

Een zwangerschapsshoot geeft je naast een hele mooie ervaring ook een prachtig resultaat, het is zeker de moeite waard. Jij samen met je ongeboren kindje op de foto waarbij je straalt van geluk, dat draagt ook zeker bij aan je hele zwangerschapservaring. Als je je partner meeneemt dan maken we natuurlijk ook een aantal van jullie samen! Of hij/zij wil of niet! πŸ™‚

Lees ook eens:  De paalhoofden in Zeeland

Toch maar naar de zwangerschapsfotograaf. Het is echt de moeite waard!

In maart hebben we nog enkele plekjes beschikbaar in de avond.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!