Nieuws van Eckhardt Fotografie

Trouwen in Den Haag. Waar doe je dat?

trouwen in Den Haag

We wilt trouwen in Den Haag maar waar doe je dat? Afgelopen week zat er een dolgelukkig a.s. bruidspaar bij ons op de bank voor een oriënterend gesprek over bruidsfotografie. In zo’n vrijblijvend gesprek leggen we graag uit hoe wij werken als fotografen-echtpaar op jullie bruiloft. Ook horen we natuurlijk graag hoe het a.s. bruidspaar hun bijzondere dag in gedachten heeft. Op basis van deze gegevens kunnen we dan een passende offerte aanbieden. Natuurlijk laten we ook genoeg voorbeelden zien van onze bruidsreportage zoals ook voor een deel op onze website is te zien in ons bruidsfotografie portfolio.

Het dolgelukkige stel had alleen nog wel een grote vraag die snel beantwoord moet worden: waar gaan wij trouwen in Den Haag? Wat is nu in Den Haag echt een prachtige locatie om te trouwen? Weet jij het?

Wij zijn getrouwd in het Oude Stadhuis aan de Groenmarkt o.a. vanwege de prachtige inrichting. Mooie hoge ramen die de trouwzaal nog mooier verlichten als de zon naar binnen kan schijnen. We hebben er ook al menig bruidspaar mogen fotograferen. Is er een mooiere locatie in Den Haag? Vast wel!

Los van de trouwlocatie is er natuurlijk ook nog het diner met je daggasten en de feestavond. Genoeg horeca in en om Den Haag maar waar zou jij je trouwfeest willen geven? Op het strand? Partycentra’s langs de stadsgrens van Den Haag of net daarbuiten zoals Wassenaar, Rijswijk, Delft of Nootdorp? Of zou je kiezen voor het centrum in Den Haag want ook daar is genoeg te vinden.

Als wij het nog eens over zouden doen en geld was geen probleem dan kozen wij waarschijnlijk voor het Spaanse Hof in Den Haag. Waar zou jij trouwen en je feestavond geven in en om Den Haag als je mocht kiezen?

Pin dit bericht op Pinterest: