Trouwen in Hotel Maassluis

Trouwen in Hotel Maassluis

Claudia en Ruud hebben het afgelopen vrijdag gewoon gedaan: trouwen in Hotel Maassluis. Na een jaar extra uitstel door de Corona uitbraak, lieten ze Corona niet toe om hun voorgenomen huwelijk nog verder uit te stellen. Ze werden beloond met een stralende dag met veel zon op een prachtige locatie in Maassluis.

De plechtigheid vond plaats in het nieuwe Hotel Maassluis, een boutiquehotel dat eind 2018 haar deuren heeft geopend in een prachtig monumentaal pand. In het verleden werden we nooit zo warm van Maassluis dat velen alleen kennen van het veerpontje naar Rozenburg. Maar gemeente Maassluis is erg druk met het op de kaart zetten van de stad. Maassluis timmert Γ©cht aan de weg en dat is te zien. Maassluis maakt flinke stappen op de toeristische kaart.

Hotel Maassluis bevindt zich aan de Govert van Wijnkade, bijna op het eind van het Schanshoofd, in het monumentale gebouw dat vroeger onderdak bood aan het Loodswezen en het kantoor voor de Sleepdienst van L. Smit & Co. Het pand stond de laatste jaren voor de opening van het hotel vooral bekend als het verwaarloosde en leegstaande Sanofi-pand. Het statige pand is al in 1897 gebouwd.

Parel aan de Nieuwe Waterweg

Hotel Maassluis is inmiddels een parel aan de Nieuwe Waterweg. Het boutiquehotel heeft 39 kamers in maritieme stijl en een restaurant met 140 stoelen. Het bescheiden terras heeft een prachtig uitzicht over de Nieuwe Waterweg en ligt op de hoek van de ingang van de buitenhaven van Maassluis. Eigenaar Floris van Vliet is de jongste hotelier van Nederland met zijn 25 jaar en samen met zijn vriendin woont hij ook in het hotel. De betrokkenheid straalt er dan ook vanaf en niks wordt aan het toeval over gelaten. Niet voor niets zijn de recensies erg hoog bij de verschillende hotelwebsites zoals Hotels.nl.

Claudia en Ruud hebben een geweldige keuze gemaakt om hier hun huwelijk te sluiten, inclusief lunch, borrel, diner en overnachting. De serre was een prachtige locatie voor de ceremonie, de lunch was heerlijk en het personeel geweldig.

Trouwen in Hotel Maassluis zit er voor ons niet meer in maar binnenkort gaan we zeker nog eens langs voor het heerlijke terras, lunch en/of diner. Misschien wel voor een hotelovernachting want van deze kamers worden we echt wel warm van. Vanuit Den Haag ben je er zo als je via het Westland rijdt.

Trouwen in Hotel Maassluis


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen