Van meisje naar moeder in vier fotoshoots

Van meisje naar moeder in vier fotoshoots

Van meisje naar moeder in vier fotoshoots vastgelegd in zeven jaar tijd. Zeven jaar geleden stond er een dame voor onze fotocamera voor een artistieke fotoshoot. De mooiste foto werd een uitvergroting in een prachtige lijst voor haar vriend als cadeau dat ze gingen samen wonen. Ruim twee jaar later werden we uit het niets blij verrast met de vraag of we haar bruiloft wilden fotograferen. Natuurlijk wilden we dat wel doen! Het werd een prachtige dag met vooral een flinke stapel mooie foto’s als tastbare herinnering.

Voor onze vakantie stond deze mooie dame opeens zelfverzekerd en vol trots met haar zwangere buik in onze thuisstudio voor een zwangerschapsshoot. Ze wist precies wat ze wilde en wij maakten een prachtige serie die ze vooral voor zichzelf willen houden. Dat laatste is echt enorm jammer maar we begrijpen en respecteren deze beslissing natuurlijk wel.

Als laatste fotoshoot mochten we na haar bevalling vorige maand, een knusse lifestyle newborn fotoshoot maken bij hun thuis. De terughoudende dame van zeven jaar geleden was opeens een zelfverzekerde moeder die straalde van trots. Wat een liefde en wat een schoonheid!

We vinden het prachtig dat we deze fotoshoots mochten maken. Zo zie je iemand groeien van onzekere dame die voor de eerste keer gaat samenwonen en in een paar jaar  uitgroeit naar een zelfverzekerde moeder. OK, deze mooie dame is nog steeds ‘anti social media‘ en manlief staat het liefst helemaal op geen enkele foto maar………. deze foto mochten we wel gebruiken voor een blog en onze Facebookpagina.

Het geeft de liefde en schoonheid goed weer vinden wij.

Het is de derde dame die we op deze manier vier keer hebben mogen fotograferen. Van meisje naar moeder in vier fotoshoots. We hopen dat er nog velen mogen volgen.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen