Van zwangerschapsshoot tot getuige op de bruiloft

Van zwangerschapsshoot tot getuige op de bruiloft

Fotografie brengt ons veel. Veel plezier en voldoening maar ook bijzondere vriendschappen. De innige vriendschap tussen Barbara en Shannon is hier het beste voorbeeld van. Van zwangerschapsshoot tot getuige op de bruiloft. Afgelopen donderdag was het dan zover: Ben & Shannon gaven elkaar het JA-woord in de Rijswijkse Schouwburg met Barbara als getuige van Shannon.

Ben & Shannon kwamen in mei 2017 in onze thuisstudio voor een zwangerschapsshoot. Barbara was toen zwanger van onze Nolan en beide bleken even ver te zijn in hun zwangerschap. Gaandeweg de zwangerschapsshoot ontstond er een leuke klik en voordat ze weer de deur uitgingen werden er nog even telefoonnummers uitgewisseld. Zo kon de eerste foto wellicht al even vanaf het beeldscherm doorgestuurd worden via Whatsapp was de gedachte. Nog dezelfde avond werd er geappt en dat duurt inmiddels tot op de dag van vandaag. We hebben het al eens eerder beschreven in deze blog.

Lang verhaal kort: een week later stonden de twee zwangere dames op het strand voor een zwangerschapsshoot tijdens zonsondergang. De kinderen werden uiteindelijk twee weken na elkaar geboren en werd de vriendschap steeds intenser. Het woord ‘boezemvriendin’ is inmiddels wel van toepassing. Meer dan dagelijks contact en Barbara werd zelfs gevraagd om getuige te zijn van Shannon op de bruiloft.

Donderdag was dan ook een bijzonder mooie dag. Meestal zijn wij de ingehuurde fotografen op een bruiloft. Dit keer waren wij aanwezig als gast. Wel hebben we voor dit prachtige stel de trouwreportage in Clingendael voor onze rekening genomen. Uiteindelijk hebben we in de avond ook nog de nodige foto’s gemaakt. Het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet kan gaan.

Van zwangerschapsshoot tot getuige op de bruiloft. Wat was het prachtig en wat zijn we enorm blij met deze vriendschap.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen