Veel ervaring met zwangerschapsshoots

Prijzen van onze fotoshoots

Het is alweer vier jaar geleden dat deze zwangerschapsfoto is gemaakt in onze thuisstudio. Barbara was toen 24 weken zwanger. We hebben niet alleen vanachter de fotocamera veel ervaring met zwangerschapsshoots maar dus ook voor de camera. In de negen maanden zwangerschap van Barbara maakten we elke week een uitgebreide fotoshoot. Zo hebben wij een enorme verzameling foto’s die de zwangerschap goed in beeld brengen.

Onze ervaring met een zwangerschapsshoot konden we op deze manier ook nog eens uitbreiden met het beleven van zwangerschapsfotografie vanaf de andere kant van de fotocamera. Niet veel fotografen zijn in de gelegenheid om die ervaring op te doen. Wij hebben er ons voordeel uit weten te halen die we op onze beurt weer doorgeven aan onze klanten. Om die reden zorgen we altijd voor een ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot, genoeg vochtinname voor de zwangere dame en vooral geen ingewikkelde houdingen om maar een paar dingetjes te benoemen.

We werken inmiddels met een redelijk vast patroon tijdens een fotoshoot waarbij onze eigen stijl van fotografie uiteraard naar voren komt. Onze meest kenmerkende manier van fotografie is gelukkig nog steeds de lowkey-belichting met zwarte achtergrond en met weinig of geen kleding aan. In verreweg de meeste gevallen is dit de doorslaggevende reden om te kiezen voor een zwangerschapsshoot in onze thuisstudio.

Ons idee van thuisstudio dateert inmiddels alweer van ruim 9 jaar geleden. We hebben dus inmiddels veel ervaring met zwangerschapsshoots. Naast zwangerschapsfotografie doen we ook graag artistieke fotografie in onze thuisstudio. Gemiddeld gezien maken we ongeveer 3x meer zwangerschapsshoots dan artistieke fotoshoots op jaarbasis. 

Op dit moment hebben we helaas nog te maken met de avondklok. Zodra deze is opgeheven kunnen we ook in de avonduren weer fotoshoots maken in onze vertrouwde thuisstudio. 

Zwangerschapsfotografie buiten

Liever een zwangerschapsshoot op het strand of in een park in Den Haag of omliggende gemeente zoals Zoetermeer? Ook hier hebben we een ruime ervaring opgebouwd in de laatste jaren. Neem vrijblijvend eens contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden. Juist nu in het voorjaar kun je veel kleur geven aan een fotoshoot in de buitenlucht. Denk hierbij aan de bollenvelden, mooie bloesem of het strand en de zee.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen