Nieuws van Eckhardt Fotografie

Veranderingen Eckhardt Fotografie in 2019

Eckhardt Fotografie

Zoals al eerder aangekondigd zijn er voor Eckhardt Fotografie een aantal veranderingen in 2019. De grootste verandering is de beschikbaarheid op sommige dagen en tijden. Wij hebben in 2019 minder ruimte in onze agenda voor fotografie als in 2018. 

Reden voor deze veranderingen is dat Wilco besloten heeft om te gaan werken in de zorg! Aan het eind van deze maand gaat hij starten met de opleiding Verpleegkundige. Naast 2 dagen school per week zal Wilco ook 24 uur gaan werken in de zorg. In combinatie met de parttime baan van Barbara en de drukte binnen ons gezin, heeft dit vanzelfsprekend invloed op onze ruimte voor fotografie.

Zwangerschapsfotografie en artistieke fotografie

Voor zwangerschapsshoots en artistieke fotografie in onze thuisstudio zullen niet bijzonder veel last hebben van deze veranderingen. We verwachten dat elke aanvraag nog steeds binnen 3 weken kan worden uitgevoerd. Mogelijk dat de keuze voor een dag in het weekend wat beperkter zal zijn in vergelijking met voorgaande jaren.

Workshops en WorkshopWalks

De workshops zullen in 2019 wat meer gespreid over het jaar plaatsvinden. De workshop op zaterdag 12 januari gaat vanzelfsprekend gewoon door. De eerder aangekondigde workshops in februari en maart hebben we wel moeten laten vervallen op voorhand. Eind februari, als we hier in het nieuwe ritme zitten, zullen we een nieuwe datum voor de eerstvolgende workshop bekendmaken.

De WorkshopWalks zullen wellicht niet altijd op een gewenste dag op korte termijn genoekt kunnen gaan worden. Wil jij een WorkshopWalk op een specifieke dag en/of bepaald tijdstip willen plaatsvinden, neem dan tijdig contact met ons op. 

Bruidsfotografie

Bruidsreportages maken we altijd samen. Dat vinden wij prettig werken en wat dat betreft zijn we perfect op elkaar ingespeeld. Dit houdt in dat we dit alleen maar kunnen doen als we opvang binnen ons gezin geregeld hebben. Door de werkzaamheden van Wilco is dit nog lastiger geworden dan voorheen. Om die reden zullen we het aantal bruidsreportages per jaar terugbrengen naar 4 op termijn. Alle bruiloften die al geboekt zijn voor dit jaar blijven uiteraard in onze agenda staan.

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie zullen we blijven uitvoeren voor onze bestaande klanten. Opdrachten van nieuwe klanten zullen we niet meer aannemen. De beschikbare ruimte in onze agenda voor fotografie kunnen we zo optimaal benutten voor zwangerschapsshoots, artistieke fotografie en, in het voorjaar en in de zomer, fotoshoots in de buitenlucht.

Van fulltime naar parttime

Over het algemeen vallen de veranderingen qua fotografie mogelijkheden dus best wel mee. Wilco gaat van fulltime fotograaf naar verpleegkundige in de ouderenzorg en parttime fotograaf. Dat is vooral voor ons als gezin een enorme verandering. Barbara blijft uiteraard ook gewoon parttime fotograaf, naast haar parttime betrekking bij haar werkgever. We zijn bijzonder trots op deze carrièreswitch en eenmaal in het ritme, zal de fotografie weer volop kunnen passen in onze agenda.