Vincent en Sasja 1 jaar getrouwd!

Vincent en Sasja 1 jaar getrouwd!

Vincent en Sasja zijn vandaag 1 jaar getrouwd! Precies een jaar geleden maakten we o.a. deze foto en we zijn er nog steeds verliefd op. De bruiloft van Vincent en Sasja was een bijzondere. Naast het mooie weer, prachtig bruidspaar en geweldige familie en -vriendengroep, was het vooral ook de herkenning. Herkenning in onze eigen relatie. De manier hoe hun zelf elkaars liefde hebben verwoord tijdens de ceremonie en later tijdens het diner waren enorm herkenbaar en zelfs emotioneel zoals we dat vorig jaar  al schreven in dit blog.

We maken graag foto’s van personen die een traantje wegpinken tijdens een bruiloft en op deze bruiloft zijn we wat dat betreft op onze wenken bediend. Maar ook wij moesten af en toe even flink slikken. We staan wel eens vaker met tranen in de ogen op een bruiloft maar deze was extra beladen en daarom is de herinnering vandaag ook zo tastbaar.

Meer foto’s van dit leuke stel staan natuurlijk al enige tijd in ons portfolio

1 jaar getrouwd zeg! Wat vliegt de tijd toch snel voorbij! Morgen ook al zo’n bijzondere dag met een prachtige herinnering πŸ™‚ 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen