Nieuws van Eckhardt Fotografie

Vlog nr. 5: een kijkje bij een workshop

Vlog 5 Basisworkshop Digitale Fotografie

Eindelijk weer een vlog van Eckhardt Fotografie. Het duurde bijna twee maanden maar er is dan ook veel gebeurd in twee maanden tijd zowel zakelijk als privé. Naast fotografie is ook het geven van workshops een onderdeel geworden van Eckhardt Fotografie en daar zijn we erg blij mee. 

Daisy is begonnen aan haar laatste schooljaar op de basisschool. Dat is best pittig voor een dame van 11 jaar en dan moet vloggen op een iets lager pitje staan dan ze wellicht had gewild.

Maar… vlog 5 staat inmiddels op ons YouTube-kanaal sinds enkele minuten! Daisy vond twee maanden wel lang genoeg zonder vloggen. In deze vlog neemt ze ons mee naar een workshop. Met enkele fragmenten word er een kleine impressie gegeven van de workshop. Daarnaast is het natuurlijk heel stoer als je als 11-jarige dame reclame kunt maken voor Eckhardt Fotografie.

Al onze vlogs staan uiteraard op ons YouTube-kanaal. Je kunt je natuurlijk abonneren op ons kanaal. Zo blijf je altijd op de hoogte van onze nieuwe vlogs en andere video’s.

In deze blog hebben we de vlog hieronder ingesloten. Wil je onze andere vlogs zien, klik dan HIER voor ons YouTube-kanaal.