Nieuws van Eckhardt Fotografie

Volg je dromen en volg de liefde

Volg je dromen en volg de liefde

Volg je dromen en volg de liefde. Een uitspraak die past bij veel mensen die we voor onze fotocamera’s krijgen. Of het nu gaat over een artistieke fotoshoot, zwangerschapsfotografie, bruidsfotografie of bij een newborn fotoshoot. Als de liefde aanwezig is kun je de mooiste dromen najagen. Er is immers veel mogelijk als pure liefde aanwezig is tussen twee personen. Gelukkig hebben we daar zelf ook ervaring mee.

De prachtige dame op deze foto weet inmiddels ook alles van echte liefde en samen met haar geweldige partner maken ze beide hun mooiste dromen waar. Ze lieten zich dan ook niet afschrikken door de eerste enge berichten over Corona en raakte niet van hun pad bij de eerste opgelegde maatregelen. Het jaar 2020 zou hun jaar misschien wel eens kunnen worden als het gaat om hun volgende stap van ultieme liefde: zwanger worden en misschien wel als papa en mama het nieuwe jaar in!

We kregen een dolgelukkig paar voor onze camera waar de liefde vanaf spat. Stapelgek op elkaar en beide helemaal klaar voor het ouderschap. Prachtig om te zien en prachtig om te mogen fotograferen. In verwachting van een ‘kerstkindje’ is een prachtig geschenk in dit gekke jaar, in de gekke ‘anders dan andere decembermaand’ die we gaan krijgen. Het gevolg is dat dit mooie stel als kersverse ouders het nieuwe jaar in zullen gaan. Wat een mooi vooruitzicht.

Volg je dromen volg de liefde. Dit mooie stel is perfect op schema. Ze genieten intens van hun zwangerschap en kijken uit naar de geboorte van hun eerste kindje.

We vonden het bijzonder om hun voor de camera te krijgen. We hebben de laatste en komende maanden extra veel zwangerschapsshoots zoals eerder vermeld maar deze had net een extra tintje: de laatste keer dat we deze mooie dame zagen was ze nog een tienermeisje dat goed kon handballen bij Hellas. Extra bijzonder om dan na jaren opeens een volwassen zwangere vrouw met haar man te mogen fotograferen.

Volg je dromen en volg de liefde. Dit prachtige stel heeft het helemaal begrepen. 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen