Nieuws van Eckhardt Fotografie

Vrij baan voor de zwangere buik

Vrij baan voor de zwangere buik

Vrij baan voor de zwangere buik is al jaren onze doelstelling. Elke aanvraag voor een zwangerschapsshoot willen we graag honoreren. Tegenwoordig is dat af en toe flink schipperen met de mogelijkheden in onze agenda maar het gaat ons nog steeds goed af. Soms moeten we wel eens iemand teleurstellen maar over het algemeen kunnen we een zwangerschapsshoot op doordeweekse dagen in de avonduren altijd wel inplannen, in de weekenden overdag is het vaak al een stuk eerder volgeboekt maar nog steeds niet onmogelijk.

Maar ‘vrij baan voor de zwangere buik’, dus blijven we altijd zoeken naar mogelijkheden. Mede daardoor hebben wij gewoon met Koningsdag twee leuke zwangerschapsshoots op deze dag kunnen maken in onze thuisstudio. Wij zijn toch al niet zo van de vrijmarkten dus dit was een prima manier om voor twee zwangere dames een fotoshoot te maken van hun bijzondere tijd in hun leven. Voor beide hun eerste kind dus extra leuk en spannend!

Voor ons is het na al die jaren nog steeds een feestje om trotse aanstaande moeders, met of zonder hun partner, te mogen fotograferen. We hebben alle fotoshoots helaas nooit echt geteld maar volgens ons hebben we zeker minimaal 200 zwangere dames voor onze lens gehad. We doen het nog steeds met veel passie en plezier. En…. nog steeds gewoon in onze eigen thuisstudio. Zelfs als onze kleinste man even niet wil slapen. Onderstaande foto uit februari van dit jaar is dan natuurlijk wel een uitzondering hoor!

Eckhardt Fotografie thuisstudio Den Haag