Wat is een ‘spannende foto’?

een spannende foto

Wat is een ‘spannende foto’? Wat de één spannend vindt, vindt de ander totaal niet spannend. Het ligt er maar net aan hoe je een ‘spannende foto’ interpreteert. Vaak komt deze term voorbij als we een aanvraag krijgen voor een artistieke fotoshoot. ‘Ik wil spannende foto’s hebben als verrassing voor mijn vriend’ of ‘ik wil wel spannende foto’s maar ik durf eigenlijk niet in mijn ondergoed, lingerie of minder te staan’. Zomaar twee zinnen die we minimaal 1x per week wel voorbij zien komen in onze mailbox.

Vaak nemen we ons portfolio als voorbeeld. Als men dit spannende foto’s vindt dan hebben we in ieder geval enig beeld bij de term ‘spannende foto’. Wat ons betreft is niet elke artistieke fotoshoot perse naakt of in dure lingerie. Mogelijkheden met een witte blouse, als of niet met waterdruppels, kan ook ‘spannend’ zijn en zo zijn er tal van andere invullingen te bedenken.

De term die we sinds vorige week aan ons assortiment hebben toegevoegd is ‘schoonmoeder-proof’. De dame in kwestie wilde een ‘spannende fotoshoot’ maar het resultaat moest wel ‘schoonmoeder-proof’ zijn. Het was even zoeken naar de juiste interpretatie maar uiteindelijk zijn we op dit soort foto’s uitgekomen. De eerste uitvergroting voor in de gang van hun nieuwe huis is inmiddels in bestelling. Met goedkeuring van de schoonmoeder die deze foto ‘spannend en toch keurig’ vond.

Is een artistieke fotoshoot iets voor jou? Twijfel je nog? Lees DEZE PAGINA eens rustig…..


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2 gedachten over “Wat is een ‘spannende foto’?

Reacties zijn gesloten.