Wie wij zijn

Wilco Eckhardt & Barbara Groenendijk vormden samen ruim 10 jaar Eckhardt Fotografie als echtpaar. Nu we weer allebei een andere achternaam hebben, is dit enigszins veranderd. Wilco is inmiddels alleen Eckhardt Fotografie maar Barbara is nog steeds de juiste persoon om samen met Wilco de bruidsreportages te maken.

Wel zijn we gestopt met onze zeer populaire thuisstudio voor zwangerschapsfotografie en artistieke fotografie. Ook is Barbara gestopt met het maken van de lifestyle newborn fotoshoots op locatie en heeft Wilco dit van haar overgenomen.

Wilco heeft ook bedrijfsfotografie en natuurfotografie weer opgepakt, naast zijn bestaande werk als verpleegkundige, en is hij nog steeds de fotograaf voor een fotoshoot buiten in een park, de duinen of op het strand. Uiteraard staat Wilco open voor bijzondere fotografie opdrachten.

Bruidsfotografie

wilco en barbara eckhardt

We zijn nog steeds een bijzonder goed ingewerkt duo tijdens bruidsreportages. Al ruim 10 jaar zorgen voor uitgebreide en betaalbare fotografie op bruiloften waar we graag mensen blij mee maken zonder dat hiervoor de hoofdprijs moet worden betaald.

Met twee fotografen beleven we elke bruiloft zeer intensief. We zijn in staat om een zeer uitgebreide huwelijksreportage te maken tegen relatief lage kosten. Met twee camera’s kunnen we de hele huwelijksdag vanuit meerdere posities prima in beeld brengen. De één start de dag bij het aankleden bij de bruid, de ander bij de bruidegom. Maakt de één de foto’s van het overhandigen van de trouwringen, de ander maakt op dat moment een foto van moeder of oma die net een traantje wegpinkt. Het resultaat is een ultieme vastlegging van misschien wel de belangrijkste dag in je leven.

Na de huwelijksreportage bewerken we alle foto’s optimaal en stellen we ze allemaal digitaal beschikbaar zonder bijkomende kosten. Lees HIER alles over onze bruidsfotografie.

Wilco & Barbara vormen samen nog steeds een goed team als het gaat om bruidsfotografie! Al meer dan 10 jaar!

Maak eens een vrijblijvende afspraak met ons om jullie wensen te bespreken.
Fotografie en -workshops

Wilco is dus alleen verder gegaan als Eckhardt Fotografie en hij doet dat uiteraard nog steeds als freelance fotograaf. Wilco is na een carrièreswitch verpleegkundige in de (ouderen)zorg geworden. HIER kun je zijn populaire blog volgen met aangrijpende verhalen. Fotografie en zijn workshops worden dan ook vooral om zijn (onregelmatig) werkrooster heen gepland.

Freelance of niet, maar wel professioneel. We hebben beide onze opleidingen doorlopen, stages gelopen bij professionele fotografen en hebben inmiddels de nodige jaren ervaring. Naast het fotograferen legt Wilco ook graag uit hoe fotografie in zijn werk gaat. Hiervoor organiseert hij klassikale workshops, WorkshopWalks en geeft hij privéles.