Wie wij zijn

Wilco & Barbara Eckhardt vormen samen Eckhardt Fotografie. We zijn een bijzonder goed ingewerkt duo. Onze combinatie van ideeën en liefde voor de fotografie, zorgen voor een vrij uniek concept van fotografie waar we graag mensen blij mee maken zonder dat hiervoor de hoofdprijs moet worden betaald.

Wilco is een rasechte Hagenees en de oudste van het stel. Wilco is specialist op het gebied van artistieke naakt- en lingeriefotografie.

Naast het fotograferen legt Wilco ook graag uit hoe fotografie in zijn werk gaat. Hiervoor organiseert hij klassikale workshops, WorkshopWalks en geeft hij privéles.

Barbara is met haar bouwjaar 1985 de jongste en de mooiste. Misschien komt het door het leeftijdsverschil maar we vormen sinds 2009 een onafscheidelijk getrouwd koppel dat elkaar blindelings aanvoelt en dat is terug te zien in onze fotografie. Barbara’s fotografie specialiteiten liggen vooral bij de zwangerschapsfoto’s, new born fotografie en de bruidsreportages.

Onze thuisstudio

In een handomdraai maken wij van onze woonkamer een professionele fotostudio. Onze thuisstudio beschikt over verschillende achtergronden, professionele studioflitsers en een grote collectie toebehoren. Een portret- of artistieke fotoreportage kan zo op een ongedwongen sfeer in een huiselijke omgeving worden gemaakt zonder dat we de huur van een bedrijfspand hoeven te verrekenen met de prijs van de reportage. Voor grotere groepen kiezen we vaak de buitenlucht. Ook kunnen we op verzoek en tegen meerprijs ook uitwijken naar grote fotostudio’s in de regio.

Eckhardt Fotografie staat als bedrijf officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Fotoshoots in onze thuisstudio vinden meestal in de avonduren of in het weekend plaats.

De bruidsreportage

Met twee fotografen beleven we elke bruiloft zeer intensief. We zijn in staat om een zeer uitgebreide huwelijksreportage te maken tegen relatief lage kosten. Met twee camera’s kunnen we de hele huwelijksdag vanuit meerdere posities prima in beeld brengen. De één start de dag bij het aankleden bij de bruid, de ander bij de bruidegom. Maakt de één de foto’s van het overhandigen van de trouwringen, de ander maakt op dat moment een foto van moeder of oma die net een traantje wegpinkt. Het resultaat is een ultieme vastlegging van misschien wel de belangrijkste dag in je leven.

Na de huwelijksreportage bewerken we alle foto’s optimaal en stellen we ze allemaal digitaal beschikbaar zonder bijkomende kosten. Indien gewenst kunnen we, in samenspraak met het bruidspaar een mooi trouwboek samenstellen.

Maak eens een vrijblijvende afspraak met ons om jullie wensen te bespreken.