Workshop digitale fotografie voor beginners

workshop digitale fotografie voor beginners

Op zaterdag 26 oktober a.s. geeft Wilco weer een workshop digitale fotografie voor beginners in het mooie Loosduinen. We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet al te lang met beslissen en/of boeken. 

Beginnende fotografen worden in 1 dag bijgeschoold in begrijpend Nederlands hoe alle instellingen werken in de fotografie. Aan de hand van voorbeelden en duidelijke uitleg worden begrippen zoals Sluitertijd, ISO en Diafragma begrijpelijk gemaakt. Na de theorie zullen we dan in de buitenlucht onze kennis in de praktijk gaan brengen. Op deze manier kunnen we zelf ervaren hoe het is om mooie foto’s te maken zonder de automatische stand van een fototoestel te hoeven gebruiken.

Ook kijken we goed naar de compositie van een foto. Naast een rechte horizon zijn er nog veel meer trucs om je foto aansprekender te maken. Met een paar kleine aanpassingen maakt een goede compositie je foto veel krachtiger, aansprekender of juist rustiger. 

Voor deze workshop is geen speciale voorkennis vereist. Doordat we een maximale groepsgrootte hanteren van 6 deelnemers is er veel persoonlijke aandacht. In een informele en ongedwongen sfeer leer je gericht met je eigen camera te werken. Voor deze workshop moet je dus wel in het bezit zijn van een spiegelreflexcamera (of een systeemcamera waarmee je de ISO, diafragma en sluitertijd handmatig kunt aanpassen).

Lees ook eens:  Geboren worden in de Corona-crisis

Iets voor jou?

Heb jij een digitale fotocamera maar je doet er eigenlijk veel te weinig mee? Fotografeer je wel maar eigenlijk alleen maar op de automatische stand? Experimenteer je wel eens met instellingen maar kun je wel wat hulp gebruiken? Wil je nog net even voor de zomervakantie extra kennis van fotografie opdoen?

De Workshop digitale fotografie voor beginners op zaterdag 26 oktober boek je HIER. We hebben een beperkt aantal plaatsen dus wacht niet te lang met het boeken van deze leerzame workshop. Lees HIER meer informatie over onze workshops!

Neem hier alvast een kijkje bij de workshop! 

 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!