Workshops

Een workshop fotografie in klein groepsverband of liever een wandelende workshop door Den Haag samen met Wilco? Eckhardt Fotografie heeft meerdere workshops voor de beginnende fotograaf die, na de aankoop van een spiegelreflexcamera, graag een stap verder wil zetten in de fotografie. 

Gratis Cursus Fotografie

Gratis Cursus FotografieWaarom geeft een fotograaf een gratis cursus fotografie weg? Wij denken dat gratis beschikbaar stellen van de basisstappen een eerste vereiste is voor elk beginnend fotograaf. Met deze basistappen kan een beginnend fotograaf op zijn of haar tempo de basisstappen doorlopen in zijn of haar eigen omgeving. Eerst stapsgewijs je fototoestel leren kennen en de mogelijkheden uitproberen. Daarna is onze workshop of WorkshopWalk een prima vervolgstap.

KLIK HIER om naar de gratis cursus fotografie te gaan

Basisworkshop Digitale Fotografie

workshop fotografie den haagDeze workshop wordt door veel deelnemers gezien als de belangrijkste eerste opstap in de fotografie. In normale bewoordingen uitgelegd en met veel voorbeelden en praktijk legt Wilco hoe de basiselementen van de fotografie werken. De 1-daagse cursus wordt gehouden in een goed bereikbare cursusruimte in Den Haag, in het stadsdeel Loosduinen. Zowel met de auto als met het OV is deze cursusruimte uitstekend te bereiken.

KLIK HIER voor meer informatie over de basisworkshop Digitale Fotografie.

De WorkshopWalk

WOrkshop fotograferen Den HaagMet de WorkshopWalk ga je samen met Wilco op pad door Den Haag en gaan jullie samen fotograferen. In 2 uur tijd legt hij de basisbegrippen uit en laat hij zien wat dit met je foto’s doet. Het is een  leerzame wandeling die je in staat stelt om beter te fotograferen. Na deze WorkshopWalk hoeft je niet meer op de automatische stand te fotograferen.

Bekijk HIER de uitgebreide mogelijkheden voor de WorkshopWalk.