Workshops

Een workshop fotografie in klein groepsverband of liever een wandelende workshop door Den Haag samen met Wilco? Eckhardt Fotografie heeft meerdere workshops voor de beginnende fotograaf die na de aankoop van een spiegelreflexcamera, graag een stap verder wil zetten in de fotografie.  Wellicht dat in de nabije toekomst het cursusaanbod nog wordt uitgebreid. 

Basisworkshop Digitale Fotografie

workshop fotografie den haagDeze workshop wordt door veel deelnemers gezien als de belangrijkste eerste opstap in de fotografie. In normale bewoordingen uitgelegd en met veel voorbeelden en praktijk legt Wilco hoe de basiselementen van de fotografie werken. De 1-daagse cursus wordt gehouden in een goed bereikbare cursusruimte in Den Haag, in het stadsdeel Loosduinen. Zowel met de auto als met het OV is deze cursusruimte uitstekend te bereiken.

KLIK HIER voor meer informatie over de basisworkshop Digitale Fotografie.

De WorkshopWalk

WOrkshop fotograferen Den HaagMet de WorkshopWalk ga je samen met Wilco op pad door Den Haag en gaan jullie samen fotograferen. In 2 uur tijd legt hij de basisbegrippen uit en laat hij zien wat dit met je foto’s doet. Het is een snelle en leerzame wandeling die je in staat stelt om beter te fotograferen. Na deze WorkshopWalk hoeft je niet meer op de automatische stand te fotograferen.

Bekijk HIER de uitgebreide mogelijkheden voor de WorkshopWalk.

Privéles Fotografie

Misschien kies je liever voor een privéles zodat je in alle rust samen met Wilco kunt werken aan je fotografie-vaardigheden. Een privéles wordt geheel afgestemd op je eigen niveau en is dus zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden. Het tarief voor privéles bedraagt € 60,- per uur met een minimum van 3 uur. Voor elke extra deelnemer wordt een toeslag gerekend van € 15 per uur. De privélessen worden op doordeweekse dagen gegeven maar kunnen in beperkte mate ook in het weekend worden gegeven. Privéles kan worden gegeven bij uw thuis, in een park, op het strand of welke locatie dan ook. Indien de locatie buiten Den Haag is zullen de reiskosten worden door belast op basis van de kosten van het OV.