WorkshopWalk door Den Haag

De enige echte WorkshopWalk door Den Haag. Wandelend door Den Haag leren fotograferen op je eigen niveau en je kennis vergroten door theorie direct in de praktijk te brengen. ISO, sluitertijd en diafragma zullen geen vreemden meer voor je zijn en ook qua compositie zul je elke foto anders gaan beoordelen. Deze basisstappen stellen je in staat om je fototoestel te gebruiken zonder de ‘automatische stand’.

WOrkshop fotograferen Den Haag

In 2017 organiseerde Eckhardt Fotografie de eerste WorkshopWalk door Den Haag. Al wandelend laat Wilco de basisbegrippen van de fotografie zien aan de hand van voorbeelden die direct door de cursist(en) in praktijk worden gebracht. Deze ongedwongen manier van fotografiekennis opdoen is een schot in de roos voor veel beginnende fotografen die hun toestel op dit moment nog niet van de automatische stand durven af te halen.

De WorkshopWalk kent een rode draad maar wordt ook toegespitst op de kennis en de vraag vanuit de cursist(en). Om die reden kan elke WorkshopWalk afwijken van de vorige wandeling qua inhoud maar ook qua route. Samen bepalen we vooraf de globale stof en daar passen we graag de juiste route op aan. 

De WorkshopWalk door Den Haag kost slechts € 95,- en duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur en geldt voor 1 persoon. Liever met twee personen op pad samen met Wilco? Dan berekenen we slechts € 20,- extra.

Interesse voor zo’n leuke wandeling door het centrum van Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vertel ons je wensen! Liever het strand of een park in Den Haag voor de WorkshopWalk? Ook dat is bespreekbaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op via:

info@EckhardtFotografie.nl

Volg jij ons al op Facebook en/of op Instagram?