WorkshopWalk in de herfst

WorkshopWalk in de herfst

Vandaag een leuke WorkshopWalk door het mooie Den Haag. Net als de vorige WorkshopWalk in het mooie Clingendael, een mooie WorkshopWalk in de herfst. Een prima manier om te leren fotograferen in de buitenlucht. Uiteraard is het Lange Voorhout en omstreken de ideale plek om de herfst in de stad vast te leggen.

De twee dames hadden beide een mooie Nikon fotocamera en fotografeerden vooral op de automatische stand als ze er niet uit kwamen. Na het uitvoerig proberen van de oefeningen van onze gratis cursus fotografie op deze website, waren er toch nog wel de nodige vragen. Een WorkshopWalk is dan een handige manier om spelenderwijs de basis beginselen van de fotografie onder controle te krijgen. Hoe creΓ«er je een mooie scherpte/diepte in je foto? Waarom is mijn foto bewogen? Waarom is mijn foto zo donker? Vragen die na de WorkshopWalk zelf te beantwoorden zijn en zelf te verhelpen zijn.

Zodra de zon weg is, heeft je fotocamera direct andere instellingen nodig om dezelfde foto even mooi te maken. Tsja, dat was even nadenken en oefenen. Maar ook spelen met snelheid is altijd een gewild onderwerp van de WorkshopWalk. Het was een erg leuke middag met twee leergierige dames die beide zelfs gaan overwegen om hun kunsten binnenkort op Instagram te gaan vertonen. Dat gaat vast helemaal goed komen! 

Lees ook eens:  De zonsondergang van Hoek van Holland

Door de verbouwing van het Binnenhof en diverse andere opbrekingen in de stad, blijft er altijd wel een mooie route over om te bewandelen. De route ging langs een aantal paleizen, een opvallend beeld, het smalste huis van Den Haag (183 cm), een prachtige zonnewijzer en ook stonden we opeens in een opvallend rustig hofje. De dames dachten Den Haag nog wel zo goed te kennen πŸ™‚ 

De dames gaan nooit meer op de automatische stand fotograferen hebben ze beloofd. 

Is een WorkshopWalk misschien iets voor jou? Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De WorkshopWalk is zeker geen vaststaand programma of route.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!