De zonsondergang fotograferen vanaf het strand.

De zonsondergang fotograferen vanaf het strand. Hoe doe je dat? In vlog nr. 3 laat Wilco je dat zien aan de hand van wat praktische tips en voorbeelden. Daarnaast laat Wilco je ook zien hoe je mooie foto’s maakt tijdens het ‘gouden uurtje’ in combinatie met een groot diafragma. Snap je het nog? 

Het is de eerste vlog waarbij Daisy met haar 11 jaar geholpen heeft door Wilco te filmen. Dat vonden ze beide eigenlijk wel erg leuk om te doen dus Daisy zal ook in de volgende vlogs wel terugkeren en wellicht wat prominenter dan nu het geval was πŸ™‚ Ze is al stapelgek van fotograferen, filmen en Instagram dus dat komt erg goed van pas. Het plan is om een serie vlogs te gaan maken voor kinderen die graag willen fotograferen. Wellicht ook voor smartphones. Genoeg stof om e.e.a. uit werken.

Het sluit ook prima aan bij de verdere ideeΓ«n die we hebben qua online aanwezigheid van Eckhardt Fotografie. Zo zijn we kortgeleden gevraagd mee te werken aan een online fotografiecursus en zijn we bezig met de implementatie van een bescheiden webshop waar we een deel van onze foto’s willen gaan aanbieden. Genoeg werk aan de winkel maar eerst gaan we met z’n allen maar even kijken naar vlog 3 van Eckhardt Fotografie! 

Bekijk ons derde vlog hieronder:


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen