Zwanger op de foto tijdens zonsondergang

Zwanger op de foto tijdens zonsondergang

Een zwangerschapsshoot op het strand spreekt altijd tot de verbeelding. Zwanger op de foto tijdens zonsondergang is voor veel vrouwen een grote wens. De afgelopen jaren hebben we op het strand een flink aantal fotoshoots kunnen maken. Dit jaar helaas weinig tot geen mooie zomerse avonden voor een mooie fotoshoot. Welgeteld hebben we twee fotoshoots tijdens zonsondergang kunnen maken tijdens de schoolvakanties. Alleen in de maand juni hadden we prachtige temperaturen en ging de zon ook nog eens extra vroeg onder. Gelukkig mogen we de afgelopen dagen niet klagen over een mooie zonsondergang dus opeens stonden we weer op het strand met kort achter elkaar twee mooie zwangere vrouwen.

Zwangerschapsshoots tijdens zonsondergang zijn natuurlijk lastig in te plannen. Vaak maken we een principe afspraak en houden we een slag om de arm qua weer. In veel gevallen kunnen we ook een alternatieve datum aanbieden. Toch gooide het slechte weer een aantal keren roet in het eten voor een aantal zwangere vrouwen. Naast een mooie zwangerschapsshoot in onze thuisstudio, zat een extra fotoshoot op het strand tijdens zonsondergang er niet in. Zwanger op de foto tijdens zonsondergang moet immers wel bij een behaaglijke temperatuur en met een minimum aan wind.

Een zwangerschapsshoot op het strand kent vele valkuilen. Het is aan de fotograaf om de serene setting goed in beeld te brengen en een juiste compositie te maken. Vaak is een (vooral rechte!) horizontale lijn op de achtergrond een eerste vereiste om diepte in de foto te krijgen. Hinderlijk elementen zoals andere mensen, vogels en scheepvaart horen vanzelfsprekend niet op de foto. Soms valt het niet mee om een mooie setting te krijgen op een relatief druk strand. Om die reden kiezen we vaak voor het breedte stuk strand van de 11 km lange strand van Den Haag, strandslag 1 of 2. Oftewel het strand bij de Zandmotor en het Kijkduinpark. Hier is het vrijwel altijd rustig, voldoende gratis parkeergelegenheid en toch ook een strandpaviljoen zodat de zwangere dame ook gewoon netjes naar het toilet kan.

Het grote voordeel van een fotoshoot tijdens zonsondergang in september is natuurlijk het tijdstip dat de zon ondergaat. De dagen worden korter dus voor een mooie zonsondergang moet je per dag vroeger naar het strand.

Zwanger op de foto tijdens zonsondergang


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen