Met je zwangere buik op de foto

zwangere buik op de foto

Geniet van je zwangerschap en laat je zwangere buik goed vastleggen door een fotograaf. Voor je het weet is het weer voorbij en hoe tastbaar zijn dan die prachtige foto’s als herinnering. 

Kies een fotograaf die past bij het beeld wat jij hebt van een zwangerschapsshoot. Bekijk zorgvuldig het portfolio naar de soort foto’s van de fotograaf en bekijk wat je allemaal krijgt voor de prijs die de fotograaf aan biedt.

Dit advies kunnen we iedereen meegeven die overweegt een mooie fotoshoot van haar zwangere buik te maken. In Den Haag en omstreken zijn er genoeg professionele fotografen voor een mooie zwangerschapsshoot. Deze fotografen hebben allemaal een eigen benadering en manier van fotografie en ook in prijs is er een flink verschil. Daarnaast zijn er uiteraard ook amateur fotografen die graag een paar tientjes willen bij verdienen voor een paar foto’s van jouw zwangere buik. Het is maar net waar je voor kiest en wat je verwacht van het eindresultaat.

Je zwangere buik op de foto is natuurlijk een moment opname maar wel een moment die tot in lengte van dagen bij je blijft. Een professionele fotograaf kan dan echt het verschil maken om die herinnering extra bijzonder te maken.

Onze manier van zwangerschapsfotografie in onze eigen thuisstudio is veelal gebaseerd op low key fotografie. Wij houden van die sfeerfoto’s waarbij de buik tastbaar in beeld gebracht wordt door het licht en de schaduw. Voor onze fotoshoots in de buitenlucht kiezen we graag voor de ruimte zoals het strand. Ook hier spelen we graag met de lichtval en de ruimte om de zwangere buik centraal te houden in elke foto.

Bekijk eens ons portfolio van onze zwangerschapsfotografie. Mocht je nog vragen, op- of aanmerkingen hebben dan horen we dat graag van je. Maak gebruik van ons contactformulier of via onze social media kanalen zoals Facebook, Instagram of YouTube.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen