Zwangerschapsfotografie blijft de ultieme herinnering

Zwangerschapsfotografie blijft de ultieme herinnering

Zwangerschapsfotografie blijft de ultieme herinnering van je zwangerschap. Een serie foto’s waar je enorm trots op bent en waar je vele jaren later nog met veel gevoel naar kan kijken. Zwangerschapsfotografie is dan ook vooral bedoeld als tastbare herinnering. Veel vrouwen die bij ons een zwangerschapsshoot komen maken in onze thuisstudio, maken vaak een mooie fotoboek en laten de mooiste uitvergroten.

Een uitvergroting aan de muur van de prachtig zwangere buik zie je steeds vaker in een woonhuis. In tegenstelling tot enkele jaren geleden is het nu veel meer gewoon om een dergelijke foto in huis te hebben. Misschien in altijd in de woonkamer maar dan toch weker wel in de slaapkamer. Wij hebben bijvoorbeeld twee prachtige foto’s laten printen op hout en die hangen vol trots in onze woonkamer.

Zwangerschapsfotografie blijft de ultieme herinnering. Vooral voor jezelf uiteraard. Samen met je partner behoudt jij je eigen emotie die je had als je zoveel jaar later naar de foto’s kijkt. Het zijn dan ook vaak de foto’s die jezelf zo graag wilde hebben. Je kiest dan ook een fotograaf die foto’s maakt die past bij jouw verwachtingen.

Onze zwangerschapsfotografie richt zich vooral op de artistieke kant van de fotografie. Werken met schaduw, vaak ook in zwart/wit en vooral met een witte of zwarte achtergrond. Als we kijken naar het aantal aanvragen per jaar zien we jaar over jaar dat onze manier van fotografie steeds populairder wordt. Ondanks onze mindere ruimte voor fotografie in het afgelopen jaar heeft geen invloed gehad in het aantal zwangerschapsshoots om maar eens wat te noemen. Ook deze maand hebben we nog een aantal zwangerschapsshoots in de agenda staan en beginnen we het nieuwe jaar alweer vroeg met de eerste fotoshoot van 2020.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen