Zwangerschapsfotografie: de feelgood factor

Zwangerschapsfotografie: de feelgood factor

De feelgood factor hoort bij een zwangerschap. Sterker nog: als je zwanger bent, ben je een wandelende feelgood factor voor heel veel andere mensen. Let maar eens op! Wedden dat veel mensen spontaan beginnen te glimlachen als ze je zien? Dit effect gaat trouwens nog wel een tijdje door, ook als je baby’tje er is. Mensen worden simpelweg vrolijk van zwangere vrouwen.

Doorgaans leven mensen nogal in hun eigen wereldje en helpen we andere mensen alleen als er iets gebeurd is, bijvoorbeeld als er iemand valt op straat. Nu je zwanger bent, bieden mensen je spontaan hun stoel aan, willen ze dingen voor je dragen en is iedereen vaak net dat beetje vriendelijker en geduldiger. Super leuk! 

Niet alleen is iedereen vriendelijker tegen je wanneer je zwanger bent, maar je maakt ook veel sneller contact. Met andere moms en moms-to-be natuurlijk, maar ook met totale vreemden. Mensen vragen je spontaan hoe het met je gaat of zeggen dat je er mooi uitziet. Zo voel je je extra gehoord!

Zo gaat dat ook bij een zwangerschapsshoot. Zwangerschapsfotografie: de feelgood factor die speciaal voor jou is! Je dikke buik op een bijzondere manier op de foto zetten is helemaal in! Je ziet ze in alle mogelijk variaties voorbij komen van bijzonder over de top in kleurrijke jurken of juist op een artistieke en natuurlijke manier. Wat vind jij bij jezelf passen? Ga eens op zoek op Google of Pinterest en denk je eens in hoe jij op de foto wilt staan en wat jij nu mooi vind aan de muur of in een album. De prachtige tijd van zwanger zijn wil je natuurlijk zo mooi mogelijk vast laten leggen.

Lees ook eens:  Lifestyle newborn shoot op de zaterdagochtend

Wij doen graag mee met de feelgood factor en genieten van elke zwangerschapsshoot. Ook al ben je zenuwachtig en sta je niet graag op de foto, we stellen je op je gemak en nemen ruim de tijd. We maken alleen die foto’s die jij mooi vind en waar jij je prettig bij voelt. Onze manier van fotograferen moet je dan natuurlijk wel aanspreken. Om die reden hebben we een aantal voorbeeld foto’s op onze website gezet en maken we met regelmaat een blog over enkele fotoshoots.

De basis van onze fotografie is een artistieke benadering. We laten de blote buik graag spelen met licht en schaduw. Hierdoor hebben we veel blote buiken, vrouwen in ondergoed of zelfs minder voor onze fotocamera’s. Maar wil jij dit niet, dan doen we dat niet. Dat klinkt simpel en dat is het ook.

En wil je tijdens de fotoshoot even vertellen hoe trots je bent, hoe spannend je de bevalling vindt of gewoon even klagen dat de zwangerschap nu wel lang genoeg geduurd heeft met al die zwangerschapskwaaltjes…….. Wij weten echt waar jij het over hebt uit eigen ervaring en praten graag met je mee 🙂 

We maken er gewoon een bijzonder mooie fotoshoot van! Knallen met die feelgood factor! Zwangerschapsfotografie: de feelgood factor speciaal voor jou!

Lees ook eens:  VLOG nr. 2 van Eckhardt Fotografie

Volg ons ook op Facebook voor meer nieuws over onze fotografie!

Ik sta op springen


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!