Nieuws van Eckhardt Fotografie

Zwangerschapsfotografie in Den Haag

zwangerschapshoot

Je zwangerschap goed op de foto laten zetten tijdens een zwangerschapshoot door een fotograaf. We doen het inmiddels alweer 6 jaar met enorm veel plezier en energie. In onze thuisstudio in Den Haag, in een mooi park of op het strand overdag of zelfs bij zonsondergang in de branding. Voor mooie zwangerschapsfotografie zijn vele locaties te vinden. Veelal kiest men voor onze knusse woonkamer die we op dat moment omgebouwd hebben tot thuisstudio.

Hoe belangrijk een mooie zwangerschapshoot is weten we natuurlijk niet alleen uit ervaring als fotograaf. We genieten zelf nog elke dag van de foto’s van de zwangerschap van Barbara die bij ons aan de muur hangen. Volgende week is het alweer een jaar geleden dat onze jongste zoon werd geboren. Foto’s van de zwangerschap krijgen hierdoor toch weer een extra emotionele lading. We hebben intens genoten van de zwangerschap en daar passen mooie zwangerschapsfoto’s natuurlijk ook bij.

Onze manier van zwangerschapsfotografie spreekt gelukkig veel mensen aan. We zijn dan ook enorm blij dat we keer op keer weer mensen blij kunnen maken met een mooie fotoreportage van de prachtige zwangere buik. Onze nieuwe prijsstelling wordt zeer gewaardeerd. Het geeft ons extra veel energie om door te gaan met al die mooie fotoshoots in onze thuisstudio en lekker in de buitenlucht.