Nieuws van Eckhardt Fotografie

Zwangerschapsfotografie in het centrum van Den Haag

Zwangerschapsfotografie in het centrum van Den Haag

Zwangerschapsfotografie in het centrum van Den Haag is voor ons niet alledaags. Zeker niet in deze vreemde periode van de Corona-crisis. Toch gedaan en toch een succes!

Wij houden van het centrum Den Haag, dat is iedereen wel bekend. Ons Instagram account staat er vol mee en, in normale tijden, zijn we er met regelmaat te vinden. Even lekker winkelen, een terrasje pakken, heerlijk eten in de vele restaurants of zomaar even een biertje drinken in de kroeg. Ook maken we graag een WorkshopWalk door het centrum van Den Haag om mensen te begeleiden in het uitbreiden van hun fotografiekennis. 

Halverwege april kregen we een bericht van een bijzonder leuk stel. Twee jaar geleden zijn ze bij ons geweest voor een zwangerschapsshoot. De vraag werd bij ons neergelegd of het toch niet mogelijk zou zijn om in deze tijd van de opgelegde Corona-maatregelen een fotoshoot in de buitenlucht te kunnen doen. Het jonge stel met inmiddels een prachtige dochter verwacht in juni uitbreiding van het gezin! Plaats van handeling was toen landgoed Clingendael. Nu is een park juist een locatie die je zou moeten vermijden vanwege de drukte. Eigenwijze mensen die denken schijnbaar dat de opgelegde maatregelen niet voor hen gelden.

Wat is mogelijk?

Wij vinden het altijd bijzonder leuk als we mensen zien terugkeren voor een volgende fotoshoot. Zeker als het gaat om zwangerschapsfotografie voor de tweede keer. Voor deze twee medisch specialisten wilden we graag eens verder kijken om te zoeken naar een mogelijkheid om de bolle buik van mama mooi vast te leggen samen met papa en grote zus. Na wat ideeën uitgewisseld te hebben, bleek het centrum van Den Haag een prachtige plaats om een zwangerschapsshoot te maken. Een prachtig idee!

Midden in de Corona-crisis een fotoshoot in het centrum van Den Haag op een zondag om 10.00 uur! Inderdaad, zo stil hebben we het centrum van Den Haag nog nooit gezien!

Zonnig weer zorgde voor prachtig zacht licht, de achtergrond was uiteraard historisch mooi en het jonge gezin deed de rest. Het werd een ontspannen fotoshoot waarbij de jongste dame in het gezelschap uiteraard de regie had. Geen verplichte poses maar gewoon vastleggen wat je ziet. Spelen met de voorgrond en achtergrond en zo de juiste compositie maken. Een heerlijk spel voor een fotograaf.

Door deze fotoshoot zien we opeens meer mogelijkheden voor meer ‘lifestyle fotoshoots’ op de mooiere en bijzondere plekjes in Den Haag. 

Maar voor nu is het vooral belangrijk dat dit leuke stel enorm blij is met het resultaat en daar zijn we op onze beurt weer erg blij mee. 

Zwangerschapsfotografie in het centrum van Den Haag

Zwangerschapsfotografie in het centrum van Den Haag

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen