Zwangerschapsfotografie beleefde in mei weer een piek

Zwangerschapsfotografie beleefde in mei weer een piek

Het was weer als vanouds: zwangerschapsfotografie beleefde in mei weer een piek. Deze maand hebben we weer veel zwangere vrouwen voor onze fotocamera’s mogen verwelkomen en dat ook nog eens in onze vertrouwde thuisstudio. Oh, wat voelde dat weer heerlijk een volle agenda te hebben. Hoe anders was dat een jaar geleden!

Vorig jaar zaten we in mei aan het begin van de Corona-crisis en was het vooral de angst en de opgelegde maatregelen die samen regeerden. Geen fotoshoots in onze thuisstudio, geen workshops en ook geen workshopwalks. Slechts ÊÊn prachtig stel durfde het vorig jaar mei aan om samen met Wilco een zwangerschapsshoot te maken in het doodstille centrum van Den Haag. Het was een bijzondere ervaring om Den Haag zo stil te zien.

Jonge gezinnen

Hoe anders was het deze maand. De reguliere fotomomenten in onze thuisstudio in de avonduren liepen al redelijk snel vol en voor fotoshoots overdag ontstond opeens een ‘run’. Gelukkig hadden we Hemelvaart, de dag na Hemelvaart en Tweede Pinksterdag. Drie extra dagen om overdag te fotograferen. Fotoshoots overdag zijn vooral bedoeld voor jonge gezinnen die ook graag samen met de andere kinderen op de foto willen met de prachtig zwangere buik.

Het is voor ons uiteraard geen verrassing meer na al die jaren dat de maand mei de drukste maand qua zwangerschapsfotografie voor ons is. Corona heeft hier niet veel verandering in gebracht. De maand juni komt altijd op een nette tweede plaats wat dat betreft zodat we in de zomermaanden vaak extra veel lifestyle newborn fotoshoots kunnen maken bij de pasgeboren baby’s thuis. In september hebben we dan vaak een aantal bruiloften. Zo heeft iedere maand en/of jaargetijde wel zijn eigen momenten. Zwangerschapsfotografie beleefde in mei weer een piek en dat is volgend jaar vast niet anders.

Volg jij ons al op onze Facebookpagina en/of op Instagram?

Zwangerschapsfotografie beleefde in mei weer een piek


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen