Nieuws van Eckhardt Fotografie

Zwangerschapsfotografie van kerstkinderen

Zwangerschapsfotografie van kerstkinderen

Zwangerschapsfotografie van kerstkinderen heeft vaak net iets extra’s. Deze weken hebben we al meerdere vrouwen mogen fotograferen die hun baby verwachten rond de kerstdagen. We kunnen dus zeggen dat we kerstkinderen aan het fotograferen zijn. Niet dat we onze thuisstudio dan in de kerstsfeer versieren maar toch is het voor veel ouders een bijzonder iets als de uitgerekende datum van bevalling op een feestdag valt en de kerstdagen in het bijzonder.

Deze mooie dame met prachtige dikke buik is uitgerekend op Eerste Kerstdag. Tijdens de zwangerschapsshoot hadden we het over de vele aparte dagen waarop je dan kunt bevallen. Zo is een bevalling op kerstavond mogelijk maar uiteraard ook op Eerste of Tweede Kerstdag. Als de baby lekker in de buik blijft zitten een paar dagen langer dan behoren Oudjaarsdag of Nieuwjaarsdag ook tot de mogelijkheden. Wat zou jouw voorkeur hebben?

Wij zouden niet zo snel weten waar onze voorkeur ligt. Voor deze mooie dame maakt het ook allemaal niet zo heel veel uit. Het zijn voor haar altijd drukke dagen met veel familie om haar heen. Voor haar is nu in ieder geval wel zeker dat ze met de kerst geen uren in de keuken gaat staan zoals gebruikelijk want met of zonder nieuwe wereldburger, is dat simpelweg niet te verwachten van haar.

We hebben een mooie fotoshoot mogen afleveren. Drie mooie uitvergrotingen zijn zojuist besteld waarvan er één direct wordt verstuurd naar Suriname als verrassing voor familie. 

Zwangerschapsfotografie van kerstkinderen. We zijn benieuwd welke zwangere vrouwen er uiteindelijk op 1e of 2e Kerstdag gaan bevallen.

Trouwens, wist jij trouwens waarom veel mensen in de laatste twee weken van september jarig zijn? Ook dat heeft met de kerstdagen te maken!