Zwangerschapsfotografie weer erg in trek

Zwangerschapsfotografie weer erg in trek

Zwangerschapsfotografie is weer erg in trek in onze thuisstudio sinds we vorige week hebben aangegeven weer te fotograferen in onze thuisstudio. Heerlijk om na bijna vier volledige maanden stilstand, eindelijk weer te kunnen fotograferen. Onze agenda stroomt weer vol met mooie opdrachten om prachtige zwangere vrouwen te fotograferen.

Zoals we weer afgelopen week gemerkt hebben, blijft het lastig om onze mooiste foto’s te laten zien op de Facebookpagina van Eckhardt Fotografie. De censuur van Facebook om ook maar iets teveel van het vrouwelijk lichaam te laten zien, schiet al jaren te ver door. Onze manier van fotografie wordt dan ook niet echt begrepen door de software van Facebook en abrupt hebben we dan een ban van 24 uur aan onze broek. Vaak gaat het dan over een foto waarbij een zwangere vrouw met ontbloot bovenlijf een hand, soms twee, voor haar borsten houdt.

Gelukkig weten onze klanten onze manier van fotograferen wel te waarderen. De censuur van Facebook heeft zelden tot een terugloop in het aantal opdrachten geleid. Toch vinden we het jammer dat de censuur bestaat. Zeker als we het vergelijken met de grove geweldfilmpjes of de vele nepnieuwsberichten e.d. die wel op Facebook mogen staan. Wij, en gelukkig ook onze klanten, zien onze manier van fotografie als een vorm van kunst. In die zin zou artistieke vrijheid op het internet moeten kunnen bestaan.

We laten ons er natuurlijk niet van weerhouden om onze manier van fotografie uit te voeren. Afgelopen twee weken was het wat dat betreft dan ook weer een bijzonder goed gevoel om weer te kunnen fotograferen in onze thuisstudio. Samen fotograferen geeft ons veel voldoening en het geeft ons extra veel energie om het mooiste plaatje te maken. De ene fotografeert en de ander zorgt voor het juiste licht. Een sterke combinatie die zorgt voor een pakkende foto’s van mooie zwangere vrouwen, met of zonder hun partner en/of kind.

Wacht niet te lang met reserveren!

Zwangerschapsfotografie is weer erg in trek. Wacht niet te lang met reserveren! Ben jij zwanger en wil jij rond de 32 – 34 weken van je zwangerschap een mooie fotoreportage laten maken? Laat het ons nu al weten om snel een plekje in onze agenda te reserveren!

 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen