Zwangerschapsfotografie in Den Haag

zwangerschapshoot in Den Haag

Betaalbare zwangerschapsfotografie in Den Haag omdat een zwangerschap al duur genoeg is! Foto’s van een zwangere buik zijn misschien wel de meest persoonlijke foto’s die je kunt laten maken. Het moment van zwanger zijn geeft een blijvende herinnering aan die mooie periode waar later graag naar teruggekeken wordt.

In de ongedwongen sfeer van onze thuisstudio heb je alle mogelijkheden om je zwangerschap goed op de foto te laten zetten. Samen met jou, je partner en/of je kind(eren) maken we een hele serie foto’s om de zwangerschap zo goed mogelijk in beeld te krijgen op de manier zoals jij/jullie dat willen.

Zwangerschapsfotografie is altijd een belevenis voor de zwangere vrouw en eventuele partner. Voor ons, als fotograaf, is het vaak niet anders. Geen enkele zwangere vrouw is hetzelfde en elke dikke buik heeft een eigen vorm en kleur.

Jouw mooie bolle buik op de foto zetten tijdens een zwangerschapsshoot? Laat je verrassen door onze voordelige prijs voor een zeer uitgebreid pakket van mooie foto’s in hoge resolutie. Een zwangerschapsshoot is ook erg leuk om cadeau te doen voor je beste vriendin, dochter, partner of collega!

Low key belichting

Fotograferen vanuit onze eigen thuisstudio is al ruim 10 jaar een groot succes. Niet alleen omdat het betaalbaar is maar gelukkig ook in het bijzonder door onze manier van fotograferen. Wij werken vooral met low key-belichting met weinig tot geheel geen kleding. Het lichaam krijgt dan een bijzondere focus op de zwangere buik met vooral pakkende schaduwen. Een aantal voorbeelden treft 

Wanneer boeken?

Een zwangere buik is vaak op z’n mooist rond de 34 weken van de zwangerschap. Wij maken onze foto’s in onze thuisstudio in een zeer ontspannen sfeer zonder enige tijdsdruk of verplichte poses. 

Fotoshoots in onze thuisstudio vinden vooral plaats op doordeweekse dagen in de avonduren om 20.00 uur. In het weekend overdag is er zeer beperkt een mogelijkheid voor een fotoshoot in onze thuisstudio. Een fotoshoot in onze thuisstudio wordt bij voorkeur ruim van te voren geboekt om teleurstellingen te voorkomen. In de regel zijn we 4 – 6 weken vooruit volgeboekt.

Wil je liever dat wij je zwangerschapsfoto’s op een andere locatie maken zoals op het strand of in een park? Bij ons is alles bespreekbaar en bijna alles is mogelijk! Deze fotoshoots maken we bij voorkeur in het weekend overdag op basis van beschikbaarheid. 

Betaalbare zwangerschapsfotografie in Den Haag vind je bij ons! Laat je hier verrassen van onze prijzen!

Kijk ook eens op ons blog en op onze Facebookpagina naar meer zwangerschapsfoto’s als onderstaande foto’s je nog niet kunnen overtuigen πŸ™‚