Zwangerschapsfoto’s die er om doen

Een aandenken voor later: zwangerschapsfotografie

Maak jij je zwangerschapsfoto’s met je mobieltje of kies jij voor foto’s die je later nog steeds mooi vindt? Tegenwoordig maak je met je telefoon prima foto’s. Misschien is er wel een partner of een vriendin die graag met een fototoestel om je heen loopt. Via verschillende Facebook-pagina’s wordt er ook van alles aangeboden qua zwangerschapsfotografie. Maar veel verder dan de standaard foto’s kom je vaak niet omdat de middelen en/of de kennis simpelweg ontbreken.

Wil jij aansprekende foto’s van je zwangerschap? Foto’s die je over jaren nog steeds graag wilt zien? Wil jij zwangerschapsfoto’s die zo mooi zijn dat je ze zo aan de muur kunt hangen? Kies dan voor een betaalbare fotoshoot bij een professionele fotograaf! Zwangerschapsfotografie hoeft echt niet de hoofdprijs te kosten hoor! Kom eens kijken op onze website en/of bekijk een deel van ons portfolio. Spreekt het je aan?

Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak gelijk een afspraak voor z’n mooie fotoshoot van je prachtige zwangere buik. Vaak kiezen zwangere vrouwen voor een fotoshoot rond de 32-34 weken van hun zwangerschap maar ook met 38 weken ben je van harte welkom hoor.

Een fotoshoot van je zwangere buik maken we in onze thuisstudio in Den Haag maar kan uiteraard ook gemaakt worden in een park, in de duinen of op het strand als het weer het toelaat. Kijk eens rond in ons portfolio op onze website.

Tips voor fotoshoot zwangerschap

  • Je kunt de shoot plannen wanneer je maar wilt, maar veel aanstaande moeders kiezen voor de 34e week van hun zwangerschap. Dan is hun buik mooi rond, terwijl ze zich nog fit genoeg voelen om langs te komen. 
  • Je kunt accessoires meenemen naar de fotoshoot, zoals de echo, kleertjes, schoentjes, knuffels, speelgoed, dekentjes, enzovoort. Deze accessoires kunnen ook terugkomen in de babyfoto’s. Je eigen spulletjes maken de foto’s persoonlijk.
  • Trek bij voorkeur kledingstukken aan die geen striemen geven op of rond de buik en die je buik goed laten opvallen.
  • Zwarte en witte topjes staan vaak mooi op zwangerschapsfoto’s. Vooral als ze je buik niet bedekken en je een bh draagt met bandjes in dezelfde kleur. Als je partner bovendien een shirt of overhemd in dezelfde kleur draagt, gaat de aandacht niet naar de kleding, maar naar jullie gezichten en de buik.
  • Uiteraard hoeft niet alle kleding rustig, zwart, wit of effen te zijn. Liever niet zelfs. Een paar foto’s in een gekleurde outfit zijn ook leuk!
  • Trek eventueel een mooi lingeriesetje aan als je ook foto´s in lingerie wilt.
  • Een detailfoto van je buik met jouw of jullie handen erop wordt extra mooi als de nagels er goed verzorgd uitzien.

Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen