Nieuws van Eckhardt Fotografie

Zwangerschapsfoto’s voor nu en later

Zwangerschapsfoto's voor nu en later

Zwangerschapsfoto’s blijven bijzondere foto’s voor nu en voor later. Elk model is anders, elke zwangere buik is anders qua grootte en vorm. Daarnaast zijn er vele soorten huidtypen en is het altijd weer de kunst van het spelen met licht in combinatie met de compositie. Fotografie in onze thuisstudio lijkt op het eerste gezicht een beperking qua ruimte maar niets is minder waar. 

Onze thuisstudio is de basis van onze fotografie. Vooral voor artistieke fotografie en zwangerschapsfotografie maken wij mooie fotoshoots die tot de verbeelding spreken. Professionele studioapparatuur in ons eigen woonhuis houdt de kwaliteit hoog en de kosten laag. Zo doen we dat al enkele jaren met veel plezier en toewijding.

Corona baby’s

Vooral in deze weken is het een komen en gaan in onze thuisstudio. Vanaf nu worden de eerste kinderen geboren die we kunnen toeschrijven aan de eerste Corona lockdown. De toeloop van deze ‘Corona baby’s‘ hadden we door goed contact met een aantal verloskundigen gelukkig al snel in de gaten. Zo konden we tijdig inspringen op de verwachte drukte door extra ruimte vrij te maken in onze agenda. Toch was het aantal aanvragen hoger dan onze mogelijkheden in onze agenda. Helaas hebben we dus toch een aantal mensen moeten teleurstellen. 

We hebben inmiddels begrepen dat een aantal van onze foto’s terecht zijn gekomen op zwangerschapsforums. Dat verklaard wellicht ook de vele extra aanvragen. In de maand januari hebben we nog slechts twee mogelijkheden voor een fotoshoot en de agenda voor de maanden februari en maart wordt inmiddels aak alweer aardig gevuld.

Spelen met licht

Onze manier van zwangerschapsfotografie in onze eigen thuisstudio is veelal gebaseerd op low key fotografie. Wij noemen het ook vaak spelen met licht. Wij houden van die sfeerfoto’s waarbij de buik tastbaar in beeld gebracht wordt door het licht en de schaduw. Voor onze fotoshoots in de buitenlucht kiezen we graag voor de ruimte zoals het strand. Ook hier spelen we graag met de lichtval en de ruimte om de zwangere buik centraal te houden in elke foto.

Bekijk eens ons portfolio van onze zwangerschapsfotografie. Mocht je nog vragen, op- of aanmerkingen hebben dan horen we dat graag van je. Maak gebruik van ons contactformulier of via onze social media kanalen zoals Facebook, Instagram of YouTube.

Zwangerschapsfoto’s voor nu en later. Een mooie herinnering aan een prachtige tijd.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen