Zwangerschapsfoto’s voor nu en later

Zwangerschapsfoto's voor nu en later

Zwangerschapsfoto’s blijven bijzondere foto’s voor nu en voor later. Elk model is anders, elke zwangere buik is anders qua grootte en vorm. Daarnaast zijn er vele soorten huidtypen en is het altijd weer de kunst van het spelen met licht in combinatie met de compositie. Fotografie in onze thuisstudio lijkt op het eerste gezicht een beperking qua ruimte maar niets is minder waar. 

Onze thuisstudio is de basis van onze fotografie. Vooral voor artistieke fotografie en zwangerschapsfotografie maken wij mooie fotoshoots die tot de verbeelding spreken. Professionele studioapparatuur in ons eigen woonhuis houdt de kwaliteit hoog en de kosten laag. Zo doen we dat al enkele jaren met veel plezier en toewijding.

Hoewel dit jaar onze agenda ook vooral gevuld is met werk en studio buiten de deur, zijn er gelukkig nog voldoende mogelijkheden voor fotoshoots in onze thuisstudio.Vooral voor zwangerschapsfotografie maken we graag ruimte. 

Onze manier van zwangerschapsfotografie in onze eigen thuisstudio is veelal gebaseerd op low key fotografie. Wij houden van die sfeerfoto’s waarbij de buik tastbaar in beeld gebracht wordt door het licht en de schaduw. Voor onze fotoshoots in de buitenlucht kiezen we graag voor de ruimte zoals het strand. Ook hier spelen we graag met de lichtval en de ruimte om de zwangere buik centraal te houden in elke foto.

Bekijk eens ons portfolio van onze zwangerschapsfotografie. Mocht je nog vragen, op- of aanmerkingen hebben dan horen we dat graag van je. Maak gebruik van ons contactformulier of via onze social media kanalen zoals Facebook, Instagram of YouTube.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen