Zwangerschapsshoots tijdens zonsondergang

zwangerschapshoot zonsondergang

Zwangerschapsshoots tijdens zonsondergang? Te warm voor zwangerschapsfotografie in de studio maar je bent zwanger en je wil heel graag een zwangerschapsshoot in Den Haag of omgeving? Wat dacht je van een fotoshoot op het strand tijdens zonsondergang? Lekker verfrissend en maar ook origineel en mooi. Bijzondere foto’s van je zwangere buik met de ondergaande zon en de branding op de achtergrond. Prachtig zacht licht op je bolle buik mooi vastgelegd door een professionele fotograaf.

Dat klinkt toch  geweldig? 

Wij doen dit soort fotoshoot al enkele jaren en vooral in deze uniek warme periode is het een geweldige oplossing voor al die mooie zwangere vrouwen die heel graag zwangerschapsfoto’s willen hebben maar opkijken tegen een warme fotostudio. 

Ben jij zwanger of weet je iemand die zwanger is en graag een fotoshoot wil tijdens zonsondergang op het strand? Neem dan snel contact met ons op voor het maken van een afspraak want nu is er nog enige ruimte in onze agenda en nu is het weer nog zalig rond de klok van 22.00 uur op het strand van Den Haag.

Kijk ook eens bij ons portfolio.

Lees ook eens:  De Workshop Walk in de praktijk

Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen