Nieuws van Eckhardt Fotografie

Zwangerschapsshoot zoals jij dat wil

Zwangerschapsshoot zoals jij dat wil

Zwangerschapsshoot zoals jij dat wil. Kan dat? Natuurlijk kan dat! Wil jij een zwangerschapsshoot in Den Haag, Zoetermeer of directe omgeving? Zwangerschapsfotografie is populair en dus zijn er fotografen genoeg te vinden. Maar welke fotograaf kies jij en waar let je op tijdens je keuze?

Je maakt de keuze voor jezelf een stuk makkelijker als je zelf al weet wat je wilt. Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl die wel of juist niet bij jou past. Wil jij je zwangerschapsfoto’s in de buitenlucht of binnen gemaakt hebben en, als binnen je voorkeur heeft, wil je dit dan in een grote fotostudio doen of liever in een knusse thuisstudio.

Het zijn zomaar wat handvatten om betrekkelijk eenvoudig een keuze te maken in de vele soorten fotografen in Den Haag, Zoetermeer en verre omgeving. Elke fotograaf heeft uiteraard een bijgewerkte website met een uitvoerig portfolio met o.a. zwangerschapsfotografie. Zie jij jezelf al staan op deze foto’s in die stijl van de betreffende fotograaf?

Maak als laatste een keuze hoe jij de foto’s wilt ontvangen. Hierbij hoort uiteraard ook het kostenplaatje van de fotoshoot. Hoeveel krijg je voor een bepaald bedrag. Naast een bedrag voor de fotoshoot ontvang je vaak ook een aantal foto’s in hoge resolutie. Vaak digitaal of soms nog ouderwets als fotoprint. Wil je meer foto’s in hoge resolutie dan dien je bij veel fotografen extra bij te betalen.

Zwangerschapsshoot zoals jij dat wil. Het kan echt!

De prijs wordt uiteraard ook bepaald door kennis en ervaring van de fotograaf, de tijdsduur en de locatie. Een professionele fulltime fotograaf heeft vaak een totaal andere kostprijs dan een professionele freelance fotograaf of de amateur fotograaf. Als professionele freelance fotografen met een omgebouwde woonkamer als fotostudio, hebben wij dus lagere kosten dan de fotograaf die een bedrijfspand heeft en/of fulltime fotografeert. 

Van onze klanten begrijpen we dat vooral het soort foto’s hen aanspreekt als ze voor ons kiezen voor hun zwangerschapsshoot. Natuurlijk speelt dan wel mee dat we een betaalbare prijs hebben waarbij we ook nog eens alle gemaakte foto’s digitaal beschikbaar stellen in hoge resolutie. 

Om die reden maken we al ruim 8 jaar lang vele zwangere vrouwen en hun partners blij met mooie fotoserie’s van één van de mooiste periode’s in hun leven voor een lage prijs.

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen