Zwangerschapsshoot in Den Haag

Een betaalbare zwangerschapsshoot door een professionele fotograaf? Gevonden! Samen met jou, je partner en/of je kind(eren) maken we een hele serie foto’s om de zwangerschap zo goed mogelijk in beeld te krijgen op de manier zoals jij/jullie dat willen.

Foto’s van een zwangere buik zijn misschien wel de meest persoonlijke foto’s die je kunt laten maken. Het moment van zwanger zijn geeft een blijvende herinnering aan die mooie periode waar later graag naar teruggekeken wordt.

Zwangerschapsshoot is altijd een belevenis voor de zwangere vrouw en eventuele partner. Voor ons, als fotograaf, is het vaak niet anders. Geen enkele zwangere vrouw is hetzelfde en elke dikke buik heeft een eigen vorm en kleur.

Jouw mooie bolle buik op de foto zetten tijdens een zwangerschapsshoot? Laat je verrassen door onze voordelige prijs voor een zeer uitgebreid pakket van mooie foto’s in hoge resolutie. Een zwangerschapsshoot in Loosduinen is ook erg leuk om cadeau te doen voor je beste vriendin, dochter, partner of collega!

Zwangerschapsshoot buiten

Een zwangere buik is vaak op z’n mooist rond de 34 weken van de zwangerschap. Maar we maken met regelmaat ook een zwangerschapsshoot in Loosduinen van zwangere dames van 37 weken hoor πŸ™‚ Wij maken onze foto’s in onze thuisstudio in een zeer ontspannen sfeer zonder enige tijdsdruk of verplichte poses. Wil je liever dat wij je zwangerschapsfoto’s op een andere locatie maken zoals op het strand of in een park? Bij ons is alles bespreekbaar en bijna alles is mogelijk! Kijk hier onder eens naar enkele voorbeelden van zwangerschapsshoots die wij gemaakt hebben.

Als je meer wilt weten over ons dan kun je ook even op deze pagina kijken of onze blogs lezen. Natuurlijk zijn wij ook te vinden op Facebook en doen we leuk mee op Instagram πŸ™‚ Zien we je snel? 

Neem nu contact met ons op voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak.