Zwangerschapsshoots in onze thuisstudio

Zwangerschapsshoots in onze thuisstudio

Deze week nog even de laatste zwangerschapsshoots in onze thuisstudio in Den Haag en dan even een korte break tot de tweede week van januari. We kunnen terugkijken op wederom een bewogen jaar qua fotografie. Corona gooide wederom flink wat roet in het eten. Zo konden wij ook dit jaar geen klassikale workshops organiseren en slechts mondjesmaat een WorkshopWalk door het centrum van Den Haag.

Zwangerschapsshoots in onze thuisstudio was dit jaar weliswaar ook voor een deel beperkt door de opgelegde maatregelen. Maar over het jaar genomen is dat weer helemaal recht getrokken. De hoeveelheid aanvragen waren meer dan eens teveel om in te kunnen plannen in onze agenda. Onze agenda is over het algemeen voor twee maanden vooruit geboekt. Vooral voor fotoshoots in het weekend is er een langere wachttijd omdat we in de weekenden een beperkte beschikbaarheid hebben door de wisseldiensten van Wilco.

Van heinde en verre

Wij zijn erg blij dat onze manier van fotografie nog steeds zo enorm populair blijft. Soms verbaast het ons nog steeds waar de mensen vandaag komen om bij ons op een doordeweekse avond voor onze fotocamera’s te komen staan in onze eigen woonkamer. Enschede en Breda waren dit jaar toch wel de meest verre en opmerkelijkste woonplaatsen van de zwangere vrouwen. Het gros woont uiteraard in regio met als buitengrenzen grofweg Leiden, Gouda en Rotterdam.

In de loop der jaren zien we wel dat specifieke foto’s de voorkeur hebben. Belleblaas en de meisjes nemen wat af in populariteit. De naakte zwart/wit foto’s met, al dan niet, extreem veel schaduw wordt meer en meer populair. Het wordt inmiddels een soort van handelsmerk van ons. De overige zwangerschapsfotografen in de regio hebben een totaal andere manier van fotografie zodat er altijd wel een passende keuze te maken valt voor zwangere vrouwen.

Vandaag staat er een leuke zwangerschapsshoot in onze agenda, morgen gezellig pakjesavond met het hele gezin en dan maandag weer de volgende zwangere dame in onze thuisstudio. Wij kijken er alweer naar uit!

 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen